Kérdések

Tragikusan meghalt egy fiatal kétgyermekes anya, miután rutinszerű műtétre érkezett a kórházba

P. E.

Létrehozva: 2024.02.04.

Egy kisebb műtétre feküdt be a kórházba, ám a családja soha többé nem látta élve.

A 30 éves Harjit Kaur éppen új informatikai állást kapott a Nike óriáscégnél, és férjével, Sukhjinder Singh-gel családi ház vásárlására készült, ahol felnevelhetik négyéves kislányukat és kétéves fiukat. 

gyertya, gyász
Fotó: Pexels

Terveik azonban felborultak, amikor január elején rájött, hogy véletlenül teherbe esett. Az elfoglalt anyuka úgy érezte, lelkileg, fizikailag és anyagilag sem áll készen a harmadik gyermek születésére, ezért a pár meghozta a nehéz döntést az abortusz mellett. 

Az orvossal folytatott konzultációt követően január 12-re tűzték ki a műtétet – ami kisebb beavatkozásnak számít – a Hampton Park Women's Health Clinic-en, Melbourne délkeleti részén. 

Kaur asszony azon a pénteken 12:57-kor üzenetet küldött férjének, amikor éppen a műtőbe tartott, és biztosította, hogy a beavatkozás után felhívja. Ehelyett Kaur asszony sebésze, Dr. Rudolph 'Rudy' Lopes hívta fel Singht alig több mint egy órával később. 

"Azt mondta, hogy az eljárás sikeres volt, de miközben átvitték az általános osztályra, a szívverése leállt, és újraélesztették" - mondta Singh úr. "Azonnal odarohantam, megpróbáltam bemenni az osztályra, de megállítottak és megkértek, hogy maradjak kinn. Öt perccel később az orvos odajött hozzám, és azt mondta: "Sajnálom, a felesége meghalt". Az életem egyetlen pillanat alatt tönkrement."

Singh leírta azt a megrázó pillanatot, amikor végre beengedték, hogy utoljára lássa a feleségét. 

„Könyörögtem neki, hogy jöjjön vissza a kis gyerekeink kedvéért” – mondta.

A nyomozás most folyik Kaur asszony halálának ügyében, a rendőrség és a halottkém is érintett az ügyben. 

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek