Betegség

Székrekedéssel vitték be a 7 éves kisfiút, négy hónapot töltött a kórházban

KL

Létrehozva: 2024.01.12.

A vizsgálatok több dolgot is kiderítettek. Többek között azt is, hogy a gyermek egy halálos betegséggel küzd.

Rákot diagnosztizáltak annál a 7 éves kisfiúnál, akiről az orvosok először azt hitték, hogy székrekedése van. A családja a lesújtó hír hallattán teljesen összetört.

kórház, kórterem, betegség, kóma, Pexels illusztráció
Székrekedéssel vitték kórházba a kisfiút, kiderült rákos Fotó: Pexels

Anderson Pollard-ot egy kellemetlen és ritka betegségben szenvedett, amikor tavaly egy allergológiai klinikán székrekedést diagnosztizáltak nála. Ám később az állapota tovább romlott, szülei ekkor hívták a 111-et, és elvitték Andersont háziorvosához, aki azonnal kórházba küldte a gyermeket. Miután a sárgasággal is küzdő kisfiú vérvizsgálaton, ultrahangon, CT- és MRI-vizsgálaton is átesett, az orvosok megállapították, hogy számos rákos daganat van a gyomrában.

Teljesen sokkolt minket, amikor megtudtuk, hogy a gyermekünk rákos. Látod a filmekben, és nem gondolod, hogy ez veled is megtörténhet. Egyszerűen lesújtó volt. Fogalmunk sem volt, hogy ez pontosan mit jelent, és a legrosszabbtól tartottunk... Az allergológiai klinikán egy rutinvizsgálaton először székrekedést diagnosztizáltak nála

- mesélte Anderson Pollard apukája, Sam Pollard.

Ezután a fiún további vizsgálatokat végeztek a Birminghami Gyermekkórház speciális rákközpontjában, az Egyesült Királyság legnagyobb erre specializálódott egészségügyi intézményében, és az orvosok Andersonnál Burkitt-limfómát, és a non-Hodgkin-limfóma egy ritka, de agresszív típusát diagnosztizálták.

Az orvosok azonban jó híreket is közöltek az aggódó apukával, elmondták, hogy a gyermek betegsége gyógyítható ugyanakkor nehéz út áll előtte. A fiúnak pedig sikerült legyőznie a rákot, amelyet a birminghami gyermekkórházban ünnepelhetett meg.

Miután kiengedték a kórházból, Anderson a West Midlands-i rendőrség főhadiszállásán tett látogatása során találkozott Craig Guildford rendőrfőnökkel, aki jegyekkel lepte meg a fiút a Manchester United következő meccsére, amely a gyermek kedvenc csapata. Anderson négy hónapot töltött a kórházban, ezalatt hatszor kapott intenzív kemoterápiás kezelést - számol be róla a Mirror.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek