Tragédia

Két kisgyermek fulladt a vízbe, már hiába próbálták újraéleszteni őket

H. A.

Létrehozva: 2024.01.02.

A gyerekekre a vízben találtak rá: nemsokkal később a kórházban vesztették életüket.

Két gyermek, egy fiú és egy lány vesztette életét Perthben, miután egy folyó, a Swan felszínén lebegve találtak rájuk a szilvesztert ünneplő emberek. A gyerekeket - akikről később megállapították, hogy mindössze hétévesek voltak és nem álltak rokonságban - kritikus állapotban szállították kórházba, ahol nem sokkal később mindketten elhunytak.

gyertya gyász halál
Képünk illusztráció / Fotó: Pexels

A hírek szerint egy helybeli férfi volt az, aki beugrott a folyóba, hogy kimentse a két gyereket, majd a szárazföldön egy szolgálaton kívüli nővér újraélesztést hajtott végre rajtuk. A kiérkező mentők ezután egy helyi gyermekkórházba szállították a gyermekeket, ám sajnálatos módon már nem lehetett megmenteni őket: mindketten a kórházban vesztették életüket.

Az egyik szemtanú mesélte el azt, ahogy pánik és káosz tört ki a helyszínen, mialatt a nővér megpróbálta újraéleszteni a két gyereket: kiderült, hogy ezalatt az egyik gyermek édesanyja is megjelent, aki, miután meglátta, hogy mi történt, ájultan esett össze. A rendőrség közleményében az áll, hogy a kisfiút és a kislányt a helyi lakosság mentette ki a vízből, ám mire a rendőrök kiérkeztek, már nem reagáltak. Jelenleg a halottkém számára készül jelentés az esetről - írja a Mirror.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek