Dráma

Az esküvőn döbbent rá az örömanya, hogy a fia menyasszonya valójában a rég elveszett lánya

L.A.

Létrehozva: 2024.01.26.

Döbbenetes fordulatot vett az esküvő.

Az esküvők általában nem mentesek a drámázásoktól, legyen szó egy családi vitáról vagy bármilyen apró bakiról. Az azonban elég szokatlan, hogy a vőlegény édesanyja rájön, hogy a menyasszony valójában a rég elveszett lánya. Ez azonban nem csak egy mese, tényleg megtörtént nemrégiben Kínában.

esküvő, menyasszony, vőlegény
Illusztráció / Fotó: Unsplash.com

A ladbible.com szerint a vőlegény édesanyja a jelek szerint a kezén lévő anyajegyről ismerte fel lányát. Ez arra késztette, hogy megkérdezze a menyasszony szüleit, hogy a lányukat örökbe fogadták-e, amit megerősítettek. Elmagyarázták neki, hogy 20 évvel ezelőtt találták meg az út szélén a lányt.

Miután rájöttek, hogy mi történt, anya és lánya könnyek között ölelte át egymást a Szucsouban tartott esküvőn. A nagy felfordulás után az esküvő lezajlott, de csak miután kiderült, hogy a menyasszony és a vőlegény között nincs biológiai kapcsolat. A vőlegényt ugyanis szerencsére szintén örökbe fogadták, így nem áll vérrokonságban szerelmével.

A hírek szerint az édesanya azután döntött úgy, hogy örökbe fogadja a fiút, hogy hosszú évekig kereste rég elveszett lányát. A menyasszony állítólag úgy jellemezte a viszontlátást anyjával, hogy örömtelibb volt, mint maga az esküvő.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek