szörnyű

"Biztosan rossz ember vagyok" - nem törődött a kis sebbel, ki kellett vágni a nyelvéből egy darabot

Létrehozva: 2024.01.08.

Nem gondolta volna, hogy idáig fajulhat a dolog.

Lássuk be, emberi életünkben nincs annyi idő, hogy minden apró fájdalom és karcolás miatt orvoshoz rohangáljunk. Általában csak akkor keressük fel a szakembereket, ha nagyobb fájdalmaink vannak, vagy ha a tünetekből felmerül egy komolyabb betegség gyanúja. Ha azonban csak egy kis sebecskét fedezünk fel magunkon, akkor bizony könnyen dönthetünk úgy, hogy nem megyünk vele doktorhoz. A 46 éves Danielle-nek ez volt a veszte. 

orvos, kórház, beteg, betegség, háziorvos, sztetoszkóp, Pixabay illusztráció
Hosszú ideig kezelték kórházban a nőt / Fotó: Pixabay

Az amerikai New Yersey-ből származó Danielle 46 éves, és könyveket ír. Imádja a munkáját, és ha tehetné, mindig csak írna. Amikor 2022 tavaszán felfedezte, hogy van egy kis seb a nyelvén, nem tulajdonított neki komolyabb jelentőséget, inkább munkájába és teendőibe temetkezett, és nem ment el orvoshoz. Senki nem gondolta volna, hogy egy ilyen kis hegből ekkora baj lehet. 

Sajnos azonban nagy baj lett, ugyanis hat hónappal később már úgy fájt a nyelve a heg környékén, hogy azt már elviselni sem lehetett. Ekkor kórházba ment, ahol elvégezték a szükséges vizsgálatokat, s kiderült, hogy rákos. 

Azt gondoltam, hogy biztosan rossz ember vagyok, hogy ezt érdemlem, és hogy valami szörnyűséget csináltam. A bánatom és a dühöm eluralkodott felettem, és minden nap sírtam, naponta többször is

- mesélte Danielle, amit a Mirror emelt ki. 

Végül megkezdődött a kezelés, és a daganat miatt a nyelvének egy jelentős részét el kellett távolítani. Regenerálni kellett, és a kezéből és más testrészeiből szöveteket távolítottak el, hogy pótolják a nyelvét. Pokoli kínokat élt át, egy évig nem tudott enni, tápcsőről táplálták, és testsúlyának a felére fogyott. Már jól van, és úgy érzi, erősebb, mint valaha. 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek