Áramütés

Halálos áramütés érte a 10 éves kisfiút, miközben segített felrakni a karácsonyi fényeket

L.A.

Létrehozva: 2023.12.05.

A család összeroppant a fájdalomtól.

Egy 10 éves kisfiút halálos áramütés ért a családi ház karácsonyi fényeinek felállítása közben! Augusto Dalmaz Bonatót eszméletlenül fekve találta meg sokkot kapott édesapja Brazíliában, aki gyorsan kihívta a mentőket.

gyertya, gyász
Fotó: Pexels

Úgy tudni, összetört nővére, Carolina Dalmaz megpróbálta újraéleszteni Augustót, miközben a család a São Paulótól délnyugatra fekvő Campo Largóba várta a segítséget. Végül a mentők emelt szinten elsősegélyben részesítették a fiatal fiút, és a legközelebbi nagyváros kórházába szállították. Tragikus módon a gyerek végül az intenzív osztályon halt meg.

Megpróbáltam újraéleszteni. Mindent megtettem, ami tőlem telt. A szakmám miatt sok embert megmentettem, és azt hittem, hogy őt is meg tudom menteni. Ez olyan buta dolog volt... 

- kezdte Carolina a Mirrornak.

Annyira örült, hogy felrakhatja a karácsonyi díszeket. Semelyikünk sem tudta volna elképzelni, hogy tragédia lehet a vége.

Augusto halála a család számára már egy egyébként is nehéz időszakban következett be, mivel néhány héttel korábban veszítették el Augusto nagyapját. A gyászoló nagybáty, Hebert Bonato így nyilatkozott a helyi médiának:

Két héttel ezelőtt elvesztettük az apámat, és most ez a csapás... Hatalmas sokk ez a családnak, főleg így karácsony előtt.

Augustót vasárnap temették el. Édesanyja ezt írta a közösségi médiában:

A fiam elhagyott minket. A szívem hatalmas fájdalomtól szakad meg. Ennyi bánatot nem lehet szavakkal kifejezni. Menj Istennel, fiam. Egy fiú, aki csak örömet és felejthetetlen pillanatokat hozott. örökké szeretni foglak.

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek