Betegség

„Féltünk, hogy elveszítjük” - elszürkült a kisbaba, aggódó szülei rohantak vele kórházba

LA

Létrehozva: 2023.09.20.

A nyaralás igazi rémálommá vált.

Egy nő és egy férfi először nyaralt együtt a legkisebb családtaggal, ám a nyaralás rémálommá vált, amikor a gyereknél életveszélyes betegséget diagnosztizáltak. 

Fotó: Pixabay

Rachel Millbank és férje, Tim alig várták, hogy eltöltsenek néhány pihentető napot kisbabájukkal a norfolki Cromer tengerparti városában. A nyaralás másnapján, reggel azonban Elliot nem reagált, teljesen elszürkült. Az édesanya azonnal hívta a mentőket, akik azt tanácsolták, induljanak el a kicsivel a kórházba, mert kevés ideje lehet hátra. A kórházban kiderült, hogy a gyereknek súlyos tüdőgyulladása lett, és egy bakteriális fertőzést is elkapott.

 

Félelmetes volt, sosem fogom elfelejteni ezt a nyaralást

 

- mondta Rachel.

 

Elliot az ágyában feküdt, és észrevettem, hogy nem mozdul, borzasztó volt. 

 

A szülők szerint megfázásos tünetek jelentkeztek a komolyabb baj előtt, így nem gondolták, hogy bármi súlyos betegsége lehet a gyereknek. és a háziorvos is ugyanígy gondolta. A kisfiú állapota azonban romlani kezdett. Egy hónapokig tartó rémálom kezdete volt a család számára. 

 

Nem tudtuk, hogy mi történik, de nagyon féltünk, hogy elveszítjük.

 

13 nap elteltével az eset súlyossága miatt Elliotot átszállították egy másik kórházba, ahol mesterséges kómába helyezték. Néhány nap múlva javulni kezdett az állapota, egy hét után pedig ki tudott jönni a kómából. Mostanra a kicsi teljesen felépült - írja a Mirror.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek