Rablás

1 millió forintot ér az információ: tudod, hol a dohánybolti rabló?

B.V.

Létrehozva: 2023.09.01.

A Zalai Rendőrkapitányság nagylelkű nyomravezetői díjjal próbálja segíteni a körözést. Fél éve nem találják a tettest.

Ismeretlen tettes ellen zajlik büntetőeljárás a Zala Vármegyei Rendőr-főkapitányságnál, miután egy fiatal férfi egy fegyvernek látszó tárggyal a kezében betért Nagykanizsán a Csengery úton található dohány boltba, majd ott a bevétel átadására kényszerítette a dolgozót. 

Több, mint fél éve keresik az elkövetőt. Fotó: Pixabay.com

A tettes végül üres kézzel menekült el az üzletből, miután a hely alkalmazottja azt mondta neki: megnyomta a pánik gombot. A feltételezett elkövetőről, 2023.március 8-án 19 óra 1 perckor az üzlet biztonsági kamerája felvételt készített. 

A körözés segítése érdekében a Zala Rendőrkapitányság vezetője egymillió forintra emelte a nyomravezetői díjat, a korábbi ötszázezer forintról. Ez az összeg annak fizethető ki, aki az elkövető személyével kapcsolatban olyan pontos adatokkal rendelkezik, melynek segítségével az elkövető beazonosítható, bűnösségére a gyanú megalapozottá válik. 

A büntetőeljárás során a rendőrség a nyomravezető személyét bizalmasan kezeli, továbbá szükség esetén a tanú védelmére szükséges intézkedéseket is tesz. A díjkitűzés visszavonásának jogát a Zala Vármegyei Rendőr-főkapitányság vezetője fenntartja. A díjkitűzés visszavonásának közzétételét követően a jelentkezés elkésett. 

Az ismeretlen férfi fotóját ITT tekinthetik meg.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek