Gyász

„Egy részem meghalt vele együtt azon a napon” – megszólalt a múlt heti balesetben elhunyt 8 éves fiú anyja

B.

Létrehozva: 2023.08.10.

Mentőhelikoptert is riasztottak a helyszínre, kórházba szállították, de sajnos az orvosok nem tudták megmenteni az életét.

Megtörte a csendet annak a kisfiúnak az édesanyja, akit múlt hét kedden gázolt el egy furgon. A 8 éves gyermek az otthonuk előtt játszott, amikor a baleset történt. Mentőhelikoptert is riasztottak a helyszínre, kórházba szállították, de sajnos az orvosok nem tudták megmenteni az életét.

 

Nagyon szerethető kisfiú volt mindenki számára, aki ismerte őt. Ő jelentette számomra a világot, a legjobb barátom volt. Egy részem meghalt vele együtt azon a napon

 – idézi a gyászoló édesanya szavait a Mirror.

A tragédia a család angliai, Penworthamben fekvő otthona előtt történt. A kis Layton Harrisont gyászolja az egész település, a helyiek adománygyűjtést indítottak, hogy az iskolás fiút a lehető legméltóbb módon helyezzék örök nyugalomra. Eddig 4.110 font, azaz 1,8 millió forint gyűlt össze.

A Lancashire megyei tanács időközben felülvizsgálatot rendelt el a gyermek halálával kapcsolatban. Kérik, hogy aki szemtanúja volt a gázolásnak és még nem beszélt a rendőrséggel, jelentkezzen.

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek