UFO

Ijesztő felvétel került elő: UFO-t sikerült videóra venni

H.A.

Létrehozva: 2023.08.28.

Még évekkel korábban rögzített videó került fel nemrégiben az internetre, ami hatalmas port kavart. Bár a jelenséget hivatalosan repülőgéppel azonosították, a közvéleményt nem sikerült meggyőzni erről: szerintük az UFO-k állhatnak mögötte.

Nemrégiben került elő egy majdnem húsz évvel ezelőtt rögzített felvétel, ami az internetre felkerülve hatalmas port kavart: ezen az látható, amint egy idegen hajó két részre szakad szét, majd hirtelen eltűnik - osztotta meg a hírt a Mirror.

ufo, földönkívüli, időutazó, összeesküvés-elmélet, illusztráció
Képünk csak illusztráció. / Fotó: Pixabay

Információk szerint 1997-ben többen is furcsa jelenségekről számoltak be az arizonai Tuscon környékéről: emberek tucatjai láttak különös fényjelenségeket az égen, amiket egyes szemtanúk V-alakú csillagközi hajónak vagy hatalmas űrhajóknak írtak le. Sokan az UFO-kal hozták összefüggésbe a látottakat. Ezekre az észlelésekre a hivatalos magyarázat a következő volt: a helyi légierő bázisán rutinszerű kiképzést hajtottak végre, a fények pedig a repülőgépjeiktől származtak - ám ez a magyarázat keveseket győzött meg.

Különösen azután nem hat meggyőzőnek ez az érv, miután nem is olyan rég kongresszusi meghallgatást tartottak az USA-ban, UFO-ügyben: ennek során több évtizedes összeesküvés-elméleteket döntöttek meg. Egy korábbi titkosszolgálati tisztviselő szerint pedig a kormány korábban felfedezett olyan földönkívüli járművet, amely nem emberektől származó maradványokat is tartalmazott. A Pentagon természetesen cáfolta ezt az állítást.

A nemrégiben közzétett, 2004-ben készült felvételt még Jeff Woolwine videós készítette. A ChaosMoogle nevű Youtube csatorna, amely feltöltötte a videót, azt mondta el róla, hogy nem a mai korszerű technikák segítségével készült, így pontosan azt vette fel, ami szabad szemmel is látható volt. Hozzátette, hogy Woolwine több olyan felvétellel is rendelkezik UFO-król, amelyeket egyelőre még nem osztott meg a nyilvánossággal.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek