Tragédia

Megszólalt az összetört szívű nagymama: ezért kellett meghalnia az unokájának

LA

Létrehozva: 2023.06.14.

A fiatal anya felelőtlensége okozta a bajt.

Asia Batrane imádott unokáját, Asiah Kudi-t gyászolja, aki mindössze 20 hónapos korában hunyt el. A gyermek azután halt meg, hogy anyukája, Verphy Kudi közel 6 napig bulizott, mialatt magára hagyta a kicsit.

Képünk illusztráció / Fotó: Pixabay

Asiah Kudi-t holtan találták a kiságyában, már nem lehetett rajta segíteni. A kisgyermek influenzában szenvedett, és a kiszáradás, valamint éhezés következtében hunyt el. A bíróság megállapította, hogy a történtek az anya felelőssége volt. Ő ugyanis a 18. születésnapját ünnepelte lánya halálakor - írja a Daily Star.

A fiatal nő bűnösnek vallotta magát, és 9 év börtönre ítélték. Az összetört szívű nagymama most megtörte a csendet:

 

A mai napig kísért a gondolat, hogy egyedül volt a lakásban. Nem kérdés, hogy ha tudtam volna, hogy egyedül maradt, elmentem volna érte, és hazahoztam volna magammal

 

- kezdte a gyászoló nagymama, majd folytatta:

Nagyon nagy hatással volt a családunkra, különösen azért, mert ő volt az egyetlen kisgyermek közöttünk. Ő volt mindenki figyelmének középpontjában, mindenki nagyon szerette. Áldás volt az egész családunk számára. Emlékeztetett minket arra, hogy mit jelent a feltétel nélküli szeretet. Nagyon nehezen viseljük a veszteségét. Minden nap hiányzik nekünk.

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek