Tragédia

"A húgom két héttel a szülése után meghalt, most én nevelem terhesen az ő gyermekét is"

K.B.

Létrehozva: 2023.06.02.

A hölgy testvére kizuhant a lakásából a szülése után.

Szomorú hírek érkeztek Angliából: egy család drámája, amely egy megárvult gyermeket és egy nehéz helyzetbe kerülő nagynénit hozott magával. Egy szörnyű balesetet követően ugyanis a 29 éves Mariana Ferreira kizuhant lakása ablakából, amikor gyermeke még csak éppen 2 hetes volt. A kicsi nevelését így most mindenórás terhes nagynénje, a 31 éves Lorena Ferreira vállalta magára.

Lorena Ferreira, fotó: JustGiving
Lorena neveli testvére gyermekét is Fotó: JustGiving

A Mirrornak Lorena mesélt a kialakult helyzetről.

Nagyon nehéz volt számomra. Ő nem csak a húgom, hanem a legjobb barátnőm is volt egyben. Most pedig csak a férjem dolgozik, ugyanis én is bármikor megszülhetek

– kezdte beszámolóját a fiatal kismama. A két hölgy 2022 novemberében, szinte egyszerre tudta meg, hogy terhes. Mi sem alakulhatott volna ennél jobban, egy életen keresztül ott lesz egymásnak a két csemete. Azonban senki nem számított rá, hogy a legrosszabb is megtörténhet ilyen gyorsan a szülés után egy tragikus baleset képében.

Elakadt a lélegzetem... Az agyam nem fogta fel, arra tudtam csak gondolni, hogy ez nem történhetett meg 

– idézte fel a pillanatot a kismama, amikor értsítették őt szeretett testvére haláláról.

Lorena volt munkaadója azóta egy adománygyűjtő oldalt hozott létre, ahol bárki támogathatja a rászoruló családot. Eddig bő 10 ezer fontot, azaz közel 4,5 millió forintot adtak össze a segítőkész idegenek. Emellett egy egész autónyi babaholmit és élelmiszereket szedtek össze jóakarók az árva kisgyermek új családjának.

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek