Tragédia

Tragédiába fulladt a sikeres érettségi, meghalt egy 18 éves lány

Létrehozva: 2023.05.14.

Már nem tudták megmenteni a 18 éves diáklány életét.

Egy 18 éves diáklány, aki már az egyetemre készült, meghalt egy horrorbalesetben az érettségiről hazafelé tartva. Lauren Hewski a New Jersey állambeli Holmdelben található St John Vainney Középiskola tanulója volt, miközben már a közeli Brookdale Community Főiskolán is tanult egy középiskolásoknak szóló programban. Csütörtökön, azután, hogy sikeres vizsgát tett, életét vesztette egy balesetben.

 

Lauren hazafelé tartott Matawanba, utasként ült egy Jeep Cherokee-ban, amit egy 17 éves fiú vezetett. Az autó egy oszlopnak ütközött és felborult.

A baleset helyszínére mentőket riasztottak, de a lány a helyszínen meghalt. A fiút sérülésekkel kórházba szállították, állapotáról egyelőre semmit nem tudni.

A hatóságok vizsgálják a balesetet és próbálják kideríteni, hogy miért sodródott le az útról az autó. Egyelőre nem emeltek vádat.

A lány iskoláit lesújtotta a tragédia. Laurennek június 3-án kellett volna befejeznie a középiskolát, a Syracuse Egyetemre készült.

A középiskola igazgatója, Margaret Kane tehetséges diákként és sportolóként jellemezte Laurent, aki a lány futballcsapat tagja volt. Azt mondta, hogy a lány halála nagy veszteség az iskolai közösség számára - írja a Mirror.

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek