Felfoghatatlan

Születésnapján csokoládéval kedveskedtek az anyának, néhány óra múlva meghalt

KL

Létrehozva: 2023.05.26.

Születésnapja alkalmából akartak kedveskedni az 54 éves anyukának, azonban erre senki sem számított. Az édességet a nő fia is megkóstolta, azonban ő időben eszmélt és nem lett semmi baja.

A brazil származású Lindaci Viegas Batista de Carvalho-t 54. születésnapján érte a halál, miután egy névtelen küldő virágcsokorral és csokoládéval lepte meg.

Csokoládé édesség desszert sablon
Születésnapra küldött csokoládé okozta az anyuka halálát / Fotó: Pexels

Később kiderült, hogy az édesség mérgezett volt, azonban erre már csak akkor jöttek rá, amikor az ünnepelt a finomság elfogyasztása után rosszul lett. A szemei fennakadtak, a teste pedig görcsbe rándult. A csokoládéba a nő fia is belekóstolt, azonban ő még időben észlelt és kiköpte azt, mert rossz volt az íze.

A történtek után Lindaci testvére azonnal kocsiba ültette a nőt és a gyermeket, és elindultak a legközelebbi kórházba. Mire azonban odaértek, addigra az anyuka szervezete feladta a harcot, és belehalt a mérgezésbe.

A rendőrség most azt próbálja kinyomozni, hogy ki küldhette az ajándékot a hölgynek, emellett vizsgálják az eset pontos részleteit és a halál körülményét is - írja a Unilad.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek