Cuki

Mi ez, ha nem csoda? Egy volt a 200 millióhoz az esélye, hogy ezek a babák megszülessenek

Létrehozva: 2023.05.16.

Ugyan kilenc héttel korábban jöttek világra, de már jól vannak.

Maguk az orvosok is ledöbbentek, amikor megvizsgálták a fiatal terhes asszonyt, és kiderült: nem elég, hogy hármas ikreket vár, de egészen konkrétan egypetéjű hármas ikrei lesznek, akik ráadásul mindennemű mesterséges rásegítés nélkül, teljesen természetes úton fogantak. 

Mindennek egy a 200 millióhoz az esélye, azaz a 27 éves kismama igazán szerencsésnek érezheti magát.

James Casper, Jenni Casper, hármas ikrek, SWNS, Northfoto
Fotó: Tom Maddick / SWNS / Northfoto

A Yorkshire-ben élő James és Jenni Casper először csak azt tudta, hogy ikreik lesznek. Egy későbbi vizsgálat során azonban kiderült: az asszony hármas ikreket vár. Az azonban csak a huszadik héten derült ki, hogy a kislányiak egypetéjű ikrek. 

– Amikor Jenni felhívott, azt hittem, csak tréfál, mert korábban azzal viccelődtünk, hogy nem lenne-e vicces, ha hármas ikrek lennének – idézte fel a boldog apuka a pillanatot, amikor megtudta: nem két, de három új jövevénnyel bővül a család. 

James Casper ésJenni Casper, gyerekei (balról jobbra: Marvella Casper, Harper-Gwen Casper és Evalynn Casper), hármas ikrek, SWNS, Northfoto
Marvella, Harper-Gwen és Evalynn Casper  Fotó: James Casper / SWNS / Northfoto

A kislányok (Harper-Gwen, Marvella és Evalynn) végül március elején jöttek világra, kilenc héttel hamarabb, mint kellett volna. Emiatt hat hetet kórházban kellett tölteniük, de a szüleik már hazavihették őket. Mint azt James elárulta, olyannyira képtelenség őket megkülönböztetni, hogy eleinte le sem vágták a csuklójukról a kórházi azonosítót, hogy tudják, melyik melyik, most pedig saját, névre szóló pihenőszéke van mindhárom babának, ugyancsak azért, hogy ne keverjék őket össze.

(Via)

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek