Nehéz helyzet

A tartósan beteg kis Levike focista szeretne lenni: végső elkeseredésében kér segítséget az aggódó anya

LA

Létrehozva: 2023.05.25.

Módosítva: 2023.05.25.

Az édesanya mindent megtesz gyermekéért.

Egy édesanya legnagyobb álma az, hogy a kisfia, kislánya boldog, kiegyensúlyozott gyerek, majd felnőtt lehessen. Most két somogyi anyuka is új lehetőséget kapott, hogy a fiaik - hiába küzdenek komoly betegségekkel - felzárkózhassanak, azt csinálják, ami igazán jól esik nekik az Ökumenikus Segélyszervezet segítségével.

Fotó: TV2

Levente húgával és szüleivel él Somogyfajszon. Mária büszke fiára, ám sokat aggódik miatta, mivel Levente tartós beteg.

 

Kiskorában leállt a szíve 4 hónaposan, ez abból alakult ki. Nagyon rossz, mert ha éjjelente fullad, fent kell lenni vele megnézni, hogy jobban van-e, inhalátorra tenni

 

- magyarázta a Tényeknek Mária, aki csak azt szeretné, ha kisfia boldog és egészséges lenne, Levente pedig focista szeretne majd egyszer lenni. A családnak a segélyszervezet segít, így egy kicsit könnyebb az életük.

Kürtöspuszán él Krisztián és családja. Krisztina még három másik gyermeket nevel egyedül, ugyanis az apuka külföldön kapott munkát. 

Nehéz mindent megoldani egyedül, mivel beteg a lányunk, epilepsziás. A gyógyszer sem olcsó, ráadásul én is cukros vagyok, magas vérnyomásos, és a kislányom még szívbeteg is. Nehéz a családfenntartás így

- mondta Krisztina. A kislány első rohamára a szülők azt hitték, lázgörcs.

– Amikor legelőször elérte, akkor megijedtem. Olyan volt, mintha a párom kezében meghalt volna a lányom - mondja az anya, majd a segélyszervezetről így nyilatkozott: – Amióta ők itt vannak, több mindenen segítettek - mondja az anya, utalva az anyagi terhekre és a gyerekek nevelésére.

Ha segíteni szeretnél, hívd most a 1353-as számot, így 500 forinttal támogatod a gyerekeket.

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek