BIZARR

Nagyon kínos: három gyerekük született, majd kiderült, hogy igazából rokonok

E.K.

Létrehozva: 2023.04.01.

A pár 17 év együttlét után jött rá az igazságra.

A coloradói Celina és Joseph Quinones 17 éve vannak együtt, több mint 10 éve házasok, így három gyermekük születése után a nő úgy döntött, jobban beleássa magát a családfába. Ilyen eredményre viszont egyikük sem számított.

Unokatestvér házaspár
Hiába rokonok, házastársként is boldogok / Fotó: TikTok

A nőnek nem kellett messzire mennie a kutatásban, mivel hamar jött is a nem várt eredmény: Joseph igazából nemcsak a férje, hanem egyben az unokatestvére is – írta a Daily Mail.

Celina azóta írt is egy könyvet a tapasztalatairól, amelyben arra buzdított más párokat, hogy ellenőrizzék a családfájukat. A TikTokon közzétett felvételt már négymillióan látták, többen egyből azt tanácsolták, hogy váljanak el, mivel ez helytelen. A házaspár viszont figyelmen kívül hagyta a negatív megjegyzéseket, és szerintük a szerelmük erősebb, mint valaha.

Három gyerekünk volt, amikor megtudtam, hogy rokonok vagyunk. Azt hiszem, 2016-ban csináltattam meg a DNS-tesztet, és igen lesújtó volt az eredmény. Azt gondoltam, hogy 'Bébi, rokonok vagyunk, egyáltalán nem kéne együtt lennünk'. Nagyon furcsa, teljesen kiakasztott, de aztán átgondoltam a dolgokat

– árulta el a nő.

Celina még egy becenevet is kitalált a férfi számára: "Cousband", ami az angol "cousin", vagyis unokatestvér és a "husband", vagyis férj szavakból lett összerakva.

@realestatemommas

I know it erks some people that we are still together plugging away! 🤣🤣🤣

♬ I Think I Like When It Rains - WILLIS

Egy másik videóban tisztázták a dolgokat, miszerint egyáltalán nem tudták, hogy rokonok, amikor először összejöttek. Négy hónapig randiztak, majd eljegyezték egymást.

Ő a mindenem, és ő lesz a mindenem. Nem fogom hagyni, hogy a vérvonal tönkretegye azt, amit létrehoztunk, ezt a gyönyörű családot

– mondta a nő.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek