Bűn

Másik rendőrgyilkosság lesz! - ordította őrjöngve a nyírbátori apa

Létrehozva: 2023.01.26.

Két nap alatt jogerősen elítélték azt a nyírbátori férfit, aki a lányáért érkező rendőröket életveszélyesen fenyegette. A férfi azóta bocsánatot kért, mint mondta, nem gondolta komolyan a rendőrgyilkosságot.

Hatalmas felfordulás kerekedett egy nyírbátori portán a napokban, mikor a házhoz zsaruk érkeztek, hogy bevigyenek egy ott lakó, információink szerint várandós nőt, aki egy szabálysértési bírság helyébe lépő elzárást nem töltött le.

Az eset helyszíne. A zsaruk az itt élő nőhöz jöttek ki azért, hogy bevigyék - Fotó: Tények / TV2

Az asszony édesapja azonban nem vette jó néven őrjöngve támadt a rendőrökre:

-  Az intézkedéskor a nő édesapja is a házban tartózkodott, aki az egyik, általa korábbról ismert rendőrrel kiabált, azt kifogásolva, hogy milyen alapon ment be a házba, majd távozásra szólította fel - közölte Központi Nyomozó Főügyészség

A rendőrök próbálták elmagyarázni a magából kikelt férfinek, hogy miért is érkeztek, ő azonban nem hallgatott a jó szóra, sőt, még durvábban megfenyegette a zsarukat: 

- Az elkövető többször szurkálással, a torkának elvágásával, megöléssel, illetve a fejének szétverésével fenyegette meg a rendőrt, és mindezek nyomatékosítása érdekében a 2023. január 12. napján, Budapesten intézkedő rendőr sérelmére elkövetett emberölésre utalva azt is közölte, hogy amennyiben a rendőr nem hagyja el az ingatlant „…másik rendőrgyilkosság lesz!" - tették hozzá.

A férfit ekkor azonnal előállították és bekísérték, majd nem egészen két nap alatt, egy beismerő vallomás után 1 év 8 hónapra ítélték, ezt pedig 4 évre felfüggesztették.

Az őrjöngő apa nem sokkal később a Tényeknek magyarázkodott. 

Mint mondta: már nagyon sajnálja, amit tett:

 

- Úgy jöttek be, mint aki hazamegy, be sem mutatkoztak, fejfedőt nem használták, rangot nem ismertettek, csak bejöttek, mint aki hazajött, és mondták, hogy a gyerekemnek büntetése van 

- mondta az őrjöngő férfi. Mint mondta, nem gondolta, hogy ebből ilyen nagy baj kerekedik végül: 

- A rendőrt nagyon-nagyon keményen sértegettem, de nem így akartam. Nagyon, nagyon, nagyon sajnálom. Nagyon 

- mondta nyomatékosan. 

Utána hozzátette: súlyos beteg, állítása szerint ezért borult el annyira az elméje, hogy a közelmúltban történt tragikus rendőrgyilkossággal példálózott: 

- Nekem a betegségeim és az anyagi helyzetem miatt, elgurult a gyógyszer, sajnálom. De egy disznóba nem tudom beleszúrni a kést, mikor vágunk disznót, nemhogy egy emberbe. Úgyhogy sajnálom 

- mondta a férfi. 

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek