Csoda

Magyar csoda történt: négy fiatalnak jelent meg Szűz Mária - videó!

Kis Dalma Róza

Létrehozva: 2023.01.29.

A négy fiatal 2022. augusztusában utazott el a népszerű zarándokhelyre, ahol a szentmise előtt csodás jelenésben volt részük. A fiatalok közül Júlia videóban mesél a látottakról.

Török Julianna tavaly nyaron zarándokolt el Medjugorjéba, amikor elmondása szerint egy szerdai napon megmagyarázhatatlan látomásban volt részük három társával együtt. A Szűz Mária-jelenésről egy videóban beszél Földi-Kovács Andrea YouTube-csatornáján, amelyet már több, mint 1500-an néztek meg.

1981-ben is megjelent a Szűzanya hat fiatalnak Medjugorjéban Fotó: MTI

 

Megjelent a Szűzanya négy magyar fiatalnak

Épp a szentmisére készült Júlia a többi fiatallal, amikor feltűnt nekik, hogy nagyon erősen süt a nap. Ekkor többen is elkezdték nézni a napot, hiszen a bosznia-hercegovinai zarándokhelyet sokan a híres Napcsodájáról ismerik, ami éveken át kísérte az állítólagos Szűz Mária-jelenéseket.

 Júlia arra lett figyelmes, hogy a nap úgy lüktet, mint egy szív, de ekkor még azt hitte csak hallucinál és nem jól lát amiatt, mert a napba nézett. A társai azonban megerősítették, hogy ők is látják a szívként lüktető napot. A videóban Júlia elmondja, hogy ekkor úgy látta, mintha a nap átváltozott volna egy ostyává, majd csodálatos jelenésben volt részük.

Mindenki minket, négyünket nézett, ahogy zokogunk és senki nem értette, hogy mi történik

- meséli Júlia a videóban a jelenés kezdetét. Ekkor azt látták a fiatalok, ahogy az ostyává változott nap megtörik, pont úgy, ahogyan a katolikus szentmiséken szokta a pap, majd az árnyékokból kirajzolódott a Szűzanya arca. 

Megfordult, és olyan volt, mintha ránk mosolyogna. Annyira gyönyörű volt és fiatal...

- meséli a videóban a 23 éves fiatal lány, könnyekig meghatva a nyáron átélt csoda felidézésétől. 

Zarándokok imádkoznak a templom előtt álló Mária-szobornál a boszniai Medjugorjéban Fotó: MTI

Bár mondani nem mondott semmit a fiataloknak Szűz Mária megjelent alakja, a jelenés folytatódott: a keresztútból jelentek meg képek a fiatalok előtt, ez után látták Máriát teljes alakjában, napsugarakba öltözve, majd egy magzatformát láttak az ostyában. Ez után a jelenés eltűnt.

- Iszonyatosan vert a szívem, zokogtam és rázott a hideg, de az örömtől - meséli Júlia, akinek erről az érzésről a zarándokfüzetére írt idézet jutott eszébe, amit állítólag Mária mondott 2009-ben egy korábbi jelenésében: „Ha tudnátok mennyire szeretlek benneteket, örömötekben sírnátok."

Olyan forróságot és erőt éreztem, amit nehéz is megfogalmazni. Ez egy olyan dolog, ami az egész életünket végig fogja kísérni

- mondta.

A testvérével élte át a csodát

Júlián kívül még három fiatal látta a jelenést, akik közül egyikük a testvére volt. Úgy gondolja, ez a csoda örökre össze fogja őket kötni és ez egy hatalmas ajándék a számukra. A testvérpár hazatérve elmesélte a jelenést a harmadik testvérüknek is:

- Azt mondta nekünk, hogy nagyon szerencsésnek érzi magát, hogy a testvérünk lehet - meséli a videóban Júlia meghatódva. 

 

Tapintható az Isten jelenléte

Török Julianna szerint Medjugorjéban az egész helynek olyan erős atmoszférája van, amit máshoz nem is tud hasonlítani. 

- Amikor elindultunk a busszal még nagyon sok fiatal utazó azt mondta magáról, hogy ateista, azaz nem hisz Istenben. De amikor visszaindulunk ez megváltozott, és már egy zarándok sem tudta azt mondani, hogy ne tapasztalta volna meg Medjugorjéban az Isten jelenlétét - mondja a videóban Júlia. 

- Olyan csodát és ajándékot kaptam ezen a szerdai napon, hogy eldöntöttem, én többé semmit sem szeretnék kérni a Jóistentől.

Ezek után úgy érzem nekem kell adnom, és imádkoznom azokért, akik még nem jutottak el oda, hogy az Isten felé forduljanak.

- meséli Júlia a videóban, aki keresi még a módját, hogy hogyan tudná minél több embernek megmutatni, érdemes elutazni Medjugorjéba. 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek