UFO

Az idegenek léteznek, és azt is tudom, hol élnek – fedte fel titkát az író

Létrehozva: 2022.12.08.

Azt állítja a szerző: bizonyítékai vannak az idegenek létezésére. Sőt, azt is felfedte: pontosan tudja, hol élnek a földönkívüliek.

Több ezer kép van annak a férfinek a birtokában, aki állítja: nem csak arra van bizonyítéka, hogy létezik intelligens élet a Földön kívül is, de arra is, hogy az idegenek már a Holdon is telepítettek bázist, azaz közelebb vannak, mint hinnénk. A brit ufókutató és író szerint nem véletlen, hogy annyi megmagyarázhatatlan jelenséget, annyi azonosítatlan repülő tárgyat észlelnek és vesznek videóra manapság az emberek: a "kis zöld emberkék" ugyanis jó ideje a közelből figyelnek minket.

UFO, földönkívüli
Az idegenek a Holdon vertek tanyát  Fotó: Pixabay

Simon Lewis 8000 felvételt gyűjtött össze az évek során, amelyeket asztronauták készítettek. Van olyan fotója is, ami az 1972-es Apollo 16-küldetésen készült, és amelyen egy kráterben egy szivar alakú építmény látható, mely egyértelműen idegen eredetű. Az ufószakértő képeinek többségét még soha nem láthatta a nagyközönség.

– Vagy 8000 képem van, amik első pillantásra normálisnak tűnnek. Aztán ha jobban megnézed őket, rájössz, hogy valami nagyon nem stimmel rajtuk – magyarázta a Daily Starnak, felfedve: gyűjteménye nagy részét még 1994-ben kapta egy korábbi NASA-alkalmazottól, akinek meggyőződése volt, hogy mind az amerikaiaknak, mind az oroszoknak van bázisuk a Holdon. 

Lewis elárulta: teljesen lenyűgözte az informátora munkája, hogy mi mindent gyűjtött össze, mi mindennek járt utána. Az azonban meglepte, hogy az idegenekről ő nem beszélt. Az író szerint pedig nagyon is ott vannak. Sőt! Állítja: a holdra szállás egyik célja is az volt, hogy az űrhajósok megvizsgálják az ott található idegen építményeket.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek