Forró

Elképesztő idomok! Világbajnoki érmet szerzett a szexi magyar fitnesznagyi – Fotó

Létrehozva: 2022.12.09.

Major Mária világéletében sportolt, de elmúlt negyvenéves, amikor az első versenyén elindult. Azóta megszületett első unokája, a szexi nagyi ennek örömére 49 évesen világbajnoki ezüstérmet szerzett.

Major Mária kétgyermekes édesanya, aki ismerősei biztatására döntött úgy közel kilenc éve, hogy fitneszversenyen indul. Négy év múlva Európa-bajnok lett Lady Sport Modell kategóriában. Mert bár mindig élete része volt a sport, egy magánéleti válság kellett ahhoz, hogy beleszeressen a súlyzós edzésekbe. 

Major Mária szexi nagyi
40 évesen, kétgyermekes anyukaként kezdett versenyezni Major Mária Fotó: Facebook

 

A konditeremben vezette le a feszültségét, frusztráltságát a válása miatt, hogy ott maradt két kisgyerekkel. Annyira belejött, hogy NBBUI Amatőr Olimpián kétszer nyert, először 40+, majd 45+ korosztályban, három éve pedig WBPF Európa-bajnokságon sportmodell kategóriában győzött. Most pedig újabb álma vált valóra, már nagymamaként világbajnoki érmet szerzett. 

Major Mária szexi nagyi
Élete legjobb formáját érte el nagymamaként Fotó: Dunavölgyi Media Team
Major Mária szexi nagyi
Nem csak a nagymamák irigyek alakjára Fotó: Facebook

Ez az év sok jót tartogatott a számomra, az életemben és a sport területén is 

– mesélte a Borsnak a szexi szupernagyi. - Megszületett a kisunokám Lia,0 akit már nagyon vártunk, ez újabb motivációt adott. Idén a Wabba kvalifikációs verseny 40 +shape kategóriáját sikerült megnyernem, a spanyolországi világbajnokságon pedig ezüstérmet szereztem, megérte a sok lemondás!  

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek