Gyász

Elfogytak a szavak: tragikus hirtelenséggel elhunyt a fiatal édesanya

ny

Létrehozva: 2022.12.03.

Férje hiába várta haza gyermekei édesanyját.

Hirtelen szívleállás okozta a halálát egy essexi édesanyának. A 30 éves Abby Hills szokásos esti futására indult, amikor megtörtént a tragédia. Megtört férje, Lee Hills idézte fel a gyötrelmes órákat az Essex Live című lapnak.

Átöltözött az edzős ruhájába, búcsút intett és elment futni.

– emlékezett vissza a férfi.

Lee hozzátette: miután felesége nem jött haza a megszokott időben, rossz érzése támadt, ezért úgy döntött, telefont ragad. Abby nem vette fel, mire férje azzal próbálta nyugtatni magát, hogy biztos csendben ért haza, és már le is feküdt aludni.

Bementem a szobánkba, de ő nem volt ott. Aztán rájöttem, hogy nincs is itthon. Rögtön tudtam, hogy nagy a baj.

– mondta Lee, aki ekkor ismét tárcsázta feleségét, mire egy férfi vette fel a telefont. Azonnal kiderült, hogy a vonal másik végén egy rendőr beszél, aki arra kérte a férfit, hogy minél hamarabb induljon el a helyi kórházba.

Arra számítottam, hogy eszméletlen lesz, és az ágya mellett megvárom, hogy felébredjen.

De sajnos egészen más történt, amikor odaértem

– magyarázta a férfi, aki kezdetben azt hitte, elütötték a feleségét.

A kórházba érve Lee-vel közölte egy orvos, hogy kedvese összeesett futás közben, majd mire a helyszínre érkeztek a mentők, már nem lélegzett, ezért jelenleg is próbálják újraéleszteni.

Fél órával később ismét a férfihez szólt az orvos, és közölte: próbálkozásaik hiábavalóak voltak, Abby életét nem tudták megmenteni.

Még most is nehéz felfogni a történteket. Egy boldog családanya hagyott itt minket – mondta Lee, aki azóta is rendszeresen jár jótékonysági maratonokra, hogy segítsen pénzt gyűjteni azoknak a szervezeteknek, amelyek a szívbetegségek szűrését szervezik.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek