Tragédia

Dorina, nem halhattál meg! - zokogva búcsúznak a mánfai gyilkosság fiatal áldozatától

Létrehozva: 2022.12.02.

Többször nyakon szúrta élettársa a 26 éves családanyát, P. Dorinát. Az asszony ismerősei és barátai összeomlottak a tragédia után, mint mondták: remélik, Dorina gyilkosa örökre a börtönben maradt. Aranyosapátiban ezzel majdnem egy időben kísértetiesen hasonló gyilkosság történt.

Kétségbeesetten értesítették a rendőröket szerda reggel a Baranya megyei Mánfán, miután kiderült: az egyik családi házban megkéselték az ott élő fiatal nőt, a 26 éves P. Dorinát. 

Fotó: TV2 Tények

Kiderült, hogy a nő még kedden éjjel veszett össze 39 éves élettársával, mire a férfi a gyanú szerint kést rántott, és többször is nyakon szúrta Dorinát. 

Az egész település, az asszony barátai és szerettei egy emberként gyászolják Dorinát: 

- Dorina mindig jó kedvű és jó lelkű nő volt, aki tisztességgel dolgozott, és mindenkivel csakis rendes volt. Sokkal, de sokkal többet érdemelt. Előtte állt még az egész élet, fiatal volt, élete virágjában, számtalan tervvel. Olyan ez az egész, mint egy rossz álom 

- mondta a Borsnak szomorúan a nő egyik ismerőse. Úgy tudni, hogy a fiatal áldozat két gyermek édesanyja volt, akiket szépen és tisztességgel nevelt. Ismerősei elárulták lapunknak: őszintén remélik, hogy gyilkosa sosem szabadul: 

- Egy ilyen ember nem érdemli meg a szabadságot, azt, hogy egy levegőt szívjon az embertársaival. Egy ilyen ember a börtönt érdemli, méghozzá élete végéig. Reméljük, soha nem jön ki, és a hosszú évek alatt lesz ideje elmélkedni azon, mit tett egy fantasztikus nővel

 - szögezték le dühösen Dorina ismerősei, akik még mindig nem hiszik el, hogy kedves barátnőjük nincs többé:

- Egész nap csak az jár a fejemben, hogy Dorina, ezt nem hiszem el, nem halhattál meg! - mondta összetörve az ismerőse. 

A TV2 kamerái szívszorító jelenetet vettek fel a gyilkosság helyszínén: Dorina bátyja ugyanis pont akkor érkezett oda, a férfi pedig kétségbeesve kereste szeretett húgát:

- A húgomat akarom, hol van a húgom? Nem fogok megnyugodni, hol van a húgom?! - ordította sírva a helyszínt biztosító rendőröknek. A zsaruk a tettest még a helyszínen elfogták, tájékoztatásuk szerint a nyomozás megindult. 

Nem ez volt az egyetlen tragédia, ugyanis a Szabolcs-Szatmár megyei Aranyosapátiban kísértetiesen hasonló borzalom történt:

 ott egy 46 éves férfi szúrta 8,5 centis bicskájával nyakon barátját és egyben munkatársát. A munkatárs vendégségbe érkezett későbbi gyilkosához, akivel eleinte békésen iszogatott együtt, ismerőseik szerint vidáman nevetgéltek, egészen addig, míg össze nem különböztek valamin.

Fotó: Police

Ekkor L. E. előrántotta a bicskáját, és barátja nyakába döfte többször is. Úgy tudni, a férfi ezután élettelenül zuhant le a székről, miközben gyilkosa, mintha mi sem történt volna, beballagott a szobába, és lefeküdt aludni, a nappaliban hagyott, vérbe fagyott holttestet a döbbent, zokogó rokonok találták meg. 

A férfit még aznap elfogták, aki azt mondta: annyit ivott, hogy a részegség miatt nem emlékszik a történtekre. 

A rendőrség indítványozta a gyanúsított letartóztatását.   


 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek