Bűntény

Reméljük, élete végéig bezárják! – Minden erejükkel keresik a rendőrök Aranka néni gyilkosát

Létrehozva: 2022.12.23.

Örülnek a bódvalenkeiek az egymillió forintos nyomravezetői díjnak, ugyanis félnek, hogy Aranka néni brutális gyilkosa még mindig köztük járhat.

Mint arról a Bors többször is írt, brutális gyilkosság rázta meg a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei települést, Bódvalenkét: az egyik helyi asszonyt ugyanis vérbe fagyva, holtan találták saját házában. Hamarosan kiderült, hogy a köztiszteletben álló Aranka néni gyilkosság áldozata lett.

Saját rokona talált rá az asszonyra  Fotó: TV2/Tények

– Szegény Aranka ledolgozta tisztességgel az egész életét, még nyugdíjas korában is tevékeny maradt, a településen mindenki szerette és tisztelte őt – mesélte korábban a Borsnak az egyik helybeli asszony. A településen mindenki tudta, hogy Aranka egyedül élt, családja ugyanis külföldre költözött: 

A fia, Laci már évekkel ezelőtt Erdélybe költözött, vitte magával a gyerekét, így Aranka egyedül élt a házban. Valószínűleg ezt tudta is az, aki rátört éjjel 

– ingatta a fejét szomorúan az asszony. Azt azonban senki nem sejti, hogy miért támadták meg a nénit, hiszen azt is pontosan tudták falu-szerte, hogy a nyugdíjast nem veti fel a pénz.

– Nem tudjuk, hogy mit akartak tőle elvenni. Összeszorul a szívem, hogy egy kemény és dolgos élet után így vesztette életét szegény – mondta. 

A helyiek azóta rettegnek, hiszen a gyilkost még a mai napig nem találták meg. A rendőrség ezért a minap már egymillió forintos nyomravezetői díjat is felajánlott annak, aki segít elkapni az elkövetőt. 

– A díjkitűzés összege annak fizethető ki, aki az elkövető személyével kapcsolatban olyan pontos adatokkal rendelkezik, melyek segítségével az elkövető azonosítható, bűnösségére a gyanú megalapozottá válik, és információit az eljárás során ismertetiközölte a megyei rendőrség. 

A bódvalenkeiek örülnek a nyomravezetői díjnak, ugyanis aggasztja őket, hogy a gyilkos esetleg még mindig közöttük járhat. 

Szörnyű belegondolni, hogy akár itt is sétálhat közöttünk az, aki ezt tette Arankával. Bár képtelen vagyok elhinni, hogy olyan tette volna, akit ismerünk. Nagyon reméljük, hogy mihamarabb elkapják a gyilkost 

– szögezte le egy környékbeli asszony, aki hozzátette, hogy reméli azt is, hogy a tettes, vagy tettesek elnyerik méltó büntetésüket: 

– Egy emberként reméljük, hogy az illetőt, vagy illetőket életük végéig bezárják, mert ezek után nem érdemelnek kevesebbet. Bár ez Arankát nem hozza vissza, a családjának és a barátoknak elégtétel lehet – szögezte le. 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek