Dráma

Berhidai horrorbaleset: Hónapok után tért magához a fiatal édesanya, családja mégsem lélegezhet fel

Létrehozva: 2022.12.07.

Módosítva: 2022.12.07.

Szeptember közepén, kedvesével együtt szenvedett balesetet a fiatal édesanya. Családja most keserédes hírt közölhetett: noha Ketti magához tért, koránt sincsenek még túl a nehezén.

Szeptember közepén egy fiatal pár rendkívül súlyos autóbalesetet szenvedett randevújuk alatt a Berhidát és Pétfürdőt összekötő út 18-as kilométerszelvényénél. Kocsijuk valósággal kettészakadt. Ádám életét sajnos nem tudták megmenteni, Nikolics Ketti pedig hosszú ideig lebegett élet és halál között: Súlyos koponya- és agysérülést szenvedett, eltört a kulcscsontja, egy bordája, egy karja és egy lába is. Kómába került, semmi jóval nem biztatták a családot az orvosok. 

Berhida baleset, 2022. szeptember, Nikolics Ketti, Fotó: VEOL, Facebook
A kocsi kettészakadt, amiben a fiatal édesanya utazott. Szeptember közepe óta volt kómában  Fotó: VEOL, Facebook

A közelmúltban a Sárkeresztúron élő szülők azonban mégis reményre okot adó telefonhívást kaptak: lányuk több hónap után felébredt a kómából. Sajnos azonban amikor meglátogatták őt a kórházban, Ketti nem ismete fel őket. 

Hogy pontosan hogy van most a horrorbalesetet túlélt Ketti, és milyen kilátásai vannak az orvosok szerint a fiatal édesanyának, kiderült a Bors csütörtöki számából!

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek