Dráma

„Túl jó volt ehhez a világhoz” – meghalt egy 24 éves fiatal a házibuliban

Bors

Létrehozva: 2022.11.05.

Élete utolsó napjait bulizással töltötte a fiatal férfi, ami tragédiához vezetett. Hiába keltegették a barátai, már késő túl késő volt.

Tragédia torkollott egy házibuli. A partin jelenlévők tanúvallomásai szerint a 24 éves Kier Jenkins és a többiek ivós játékokat játszottak és kokaint is használtak. Kier három korsó tiszta gint ivott meg, majd kezdte rosszul érezni magát.

A fiatalok a férfit és egy másik barátjukat bevitték a konyhába, vizet itattak velük, majd hagyták elaludni őket. Az este folyamán többször ellenőrizték őket, de végig aludtak. Majd már reggel hiába próbálták keltegetni Kiert, soha többé nem nyitotta ki a szemét.

Testvérei megható szavakkal emlékeztek meg a tragikus módon elhunyt Jenkinsre. Mint mondták a világot jelentette a számukra, és az életüknél is jobban szerették.

- Megváltoztatta az életét, portásként dolgozott. Jó ember volt, bárkinek segített volna. Hatalmas űrt hagyott a szívünkben, és az összes barátjában. Nagy ember volt. Ha egyszer találkoztál vele, nem felejtetted el soha. Ő volt a buli élete és lelke, túl jó volt ehhez a világhoz – búcsúzott tőle családja.

Az orvosszakértő megállapította, hogy a halála előtti 36 órában Kier Jenkins egyfolytában ivott, ez pedig túlságosan megviselte a szervezetét – írja a Mirror.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek