Sokkoló

Megcsípte egy rovar, élet és halál közé került az édesapa

Bors

Létrehozva: 2022.11.28.

Drámába torkollott egy édesapa thaiföldi útja, ami során fel akarta fedezni az országot. Nem csak, hogy kórházba került, de lehet, még a lábát is el fogja veszteni.

Kétségek között, borzalmas kínoktól szenvedve fekszik hetek óta egy thaiföldi kórházban egy brit édesapa. Egyetlen rovarcsípés által a testét egy húsevő vírus támadta meg. Emiatt lábujjától a térdéig lehámlott a bőre, majd a húsa is elkezdett elsorvadni.

A 73 éves Alan Stephenson sokkos állapotban a fiát hívta fel, hogy segítséget kérjen. Cukorbetegségét ugyanis nem kezelték, a lába pedig elfekélyesedett, miután nem mozgatták meg és felkelni sem segítettek neki. Egyetlen lehetősége a fertőzés megállítására az amputáció maradt.

 – A kórházi körülmények borzalmasak voltak, és nem voltak meg az eszközeik ahhoz, hogy bármit is csináljanak a lábával. Azt gondoltam: itt fog meghalni – kezdte fia, Kristian, aki gondolkozás nélkül sietett az apjához.

A családja átszállíttatta Alant egy drágább, de jobb kórházba, ahol ugyan elvállalták a beteg láb amputálását, de többször is elhalasztották már a műtétet. Így a kórházi számlák  az egekbe szöktek, amit ki kellene fizetniük. Mindeközben Alan szállása is követeli a bérleti díjat, aminek a kiegyenlítéséig lefoglalták a személyes dolgait.

Alan szerettei most 18 000 fontot kezdtek összegyűjteni egy repülőútra, hogy hazahozzák Thaiföldről és megpróbálják megmenteni a lábát.

(VIA)

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek