Tragédia

Már csak az álmomban jössz el – zokogva búcsúznak az ebesi horrorbalesetben elhunyt Ákostól

Létrehozva: 2022.11.29.

Az Opelt vezető Ákos tért át Ebesnél a szemközti sávba, ahol frontálisan ütközött egy családdal. Ákos és a másik autóban utazó várandós családanya, Anikó azonnal életüket vesztették, mindkettőjüket százak gyászolják.

Forrás: Police

Mint arról a Bors is írt, a tragédia szombaton délután történt a 4-es úton Debrecen és Ebes között, ahol frontálisan ütközött egymással egy ebesi család és a fehér Opelt vezető férfi. A balesetben az Opel sofőrje és a másik autóban ülő kismama azonnal meghalt, az asszony babáját sem sikerült megmenteni, míg az autót vezető férjét és hároméves kislányukat kórházba szállították. 

Két jármű karambolozott, többen azonnal életüket vesztették  Fotó: Police.hu

Az ismerősök, rokonok és barátok mind a két áldozatot siratják, egész Ebes egy emberként gyászolja Anikót és családját, a faluban csak abban reménykednek, hogy asszony életben maradt férjének lesz elég lelkiereje lábra állni egy ilyen borzalmas tragédia után. 

Ő volt a vétlen fél, semmiről és semmit nem tehetett. Bele sem merek gondolni, mit érezhet szegény, főleg, hogy a kislányka miatt is tartania kell magát. Borzalom, ami történt velük 

– mondta egy ebesi lakos. 

A család sávjába áttért Opelt vezető Ákos ismerősei is összeomlottak

– Drága kisöcsém! Felnézek az égre, és csak annyit kérdezek, miért mindig a jót viszi el a sors? Te egy nagyon jó ember vagy, mindig nagyon szeretünk! Nagyon hiányzol, kicsi öcsém! – írta szomorúan egy rokon a közösségi oldalára. 

– Azt hiszem, eljött a búcsú ideje, nehéz a búcsú, mert te mindig más voltál, te voltál nekünk a nagy Patrik, a hatalmas szíved mindenkit beárasztott. Egy jó embert, barátot, nagybácsit veszített a világ – írta egy másik. 

Azt mondtad, jössz, de már csak álmomban jössz el

– búcsúzott egy gyászoló. 

Továbbra sem tudni, mi vezetett a tragédiához

Még mindig nem lehet tudni, pontosan mi okozta a felfoghatatlan tragédiát, azonban az elsődleges vizsgálatok szerint az Opel ment át a szemben lévő sávba és csapódott neki a család szabályosan közlekedő kocsijának. Az esetet a rendőrök szakértők bevonásával vizsgálják. 

Ákos ismerősei sem sejtik, mi okozhatta a balesetet, a férfi miért tért át a szemközti sávba.

– Arra gyanakszunk, hogy műszaki hiba lehetett, vagy rosszul lett vezetés közben, nem is gondolunk másra. Nem volt felelőtlen, Ákos egy tiszta lelkű, jó ember volt – vélekedett határozottan a férfi egyik ismerőse.  

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek