Jótékonykodás

Így szerezhetünk egyetlen ajándékkal legalább két embernek örömet!

Létrehozva: 2022.11.21.

Több jótékonysági projektet is támogatnak.

Az Első Magyar Inner-Wheel Klub Budapest sok szeretettel várja az érdeklődőket november 26-án szombaton a klub 24. Inner-Wheel karácsonyi jótékonysági bazárjára, ahol ajándékok beszerzésével több jótékonysági projektet is támogatnak. A rendezvény fővédnöke Dunai Tamás, Jászai Mari-Díjas magyar színművész, Érdemes és Kiváló Művész, a Halhatatlanok Társulatának Örökös Tagja.

A klubtagok saját kezűleg készített különleges süteményeket, egyedi karácsonyi dísztárgyakat, ajándékokat, adventi koszorúkat készítenek. Emellett finom fűszerekkel, karácsonyi terítőkkel, szalvétákkal és számos meglepetéssel várják az érdeklődőket a Kempinski Hotel Corvinus 1. emeletén (Bp. V., Erzsébet tér).

Hogyan támogathat egy ajándék beszerzésével egy jótékonysági ügyet?

Ha ajándékát a jótékonysági rendezvényen szerzi be, akkor az Ön által ajándékra fordított összeget, mi teljes egészében az Ön adományának tekintjük, és átutaljuk a rendezvény által támogatott alapítványoknak. A bazár színes termékkínálatát klubtagok ajánlják fel a jó célért, amely azt jelenti, hogy nem csak a termékek elkészítését végzik jószolgálati munkaként, de ajándéktárgyak elkészítéséhez szükséges valamennyi alapanyag is a klubtagok felajánlása, így tehát amikor egy terméket kiválaszt, az érte adott adomány nem a klubé lesz, hanem a rászorult szervezeteké.

A 2022 évi karácsonyi bazár támogatottai:

  • Együtt a Daganatos Gyermekekért Alapítvány
  • Autizmus Alapítvány
  • Mosoly Család- és Gyermekjóléti Szolgálat, Családi Bölcsőde

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek