Cuki

Hatalmas követőtáborral tarol a 4 éves influenszer kislány

Z.A.

Létrehozva: 2022.11.06.

A kislány pózolását a profi modellek is megirigyelhetik.

Paris McKenzie influenszer mindössze még csak négyéves, de megszállottan veszi elő anyukája fényképezőgépét, hogy megossza mindennapjait 42 ezer követőjével. A kislány élő videókkal szórakoztatja követőit, valamint édesanyja segítségével trendi fotókat készít és posztol közösségi média felületeire. 

Paris imád vlogolni, a szüleit ráveszi, hogy készítsenek róla fotókat a ruháiban, a tartalmakat pedig az anyukájával, a 30 éves Jovey Esinnel közös YouTube-csatornára tölti fel. Anya és lánya együtt készíti a tartalmakat, és Parisnak még saját fényképezőgépe is van, bár az csak egy játék, így nem készíthet vele valódi képeket.

Imádja a kamerát. Ilyenkor azt mondja: "Anya, lefényképeznél engem ezzel a háttérrel? Miután elkészítettem a képeket, meg akarja nézni őket, hogy ellenőrizze, jó-e a póz. Ha felnő, folytatni akarja a vlogolást. Minden feliratkozónk imádja Parist. Ő a társaság középpontja, így szeret beszélgetni. Mindig arra kér, hogy vlogoljak.

- mesélte Jovey, az ausztráliai Brisbane-ből származó tartalomgyártó. 

Jovey 2019-ben indított YouTube-csatornát, amikor Paris még csak egyéves volt, hogy dokumentálja az életüket, és megossza azt a Fülöp-szigeteki családjával. A csatornájuk hamar népszerű lett, és ahogy Paris cseperedett, elkezdett érdeklődni a vlogolás iránt.

Úgy nőtt fel, hogy látta a kamerát, és most már minden alkalommal mosolyog rá, amikor előkerül. Ha öt percre magára hagyom a telefonomat, biztosan lesznek rajta videók, amiken beszélget.

- mesélte az édesanya, majd hozzátette, hogy a kislány szószerint "beleszeretett a vlogolásba".

Paris most már maga is készít élő közvetítéseket, és az anyukája telefonján rövid videókat forgat a mindennapjairól.

Tudja, hogyan kell bekapcsolni a kamerát, és ha éppen nem az én telefonomat használja vlogolásra, akkor a játékkamerájával játszik. Imád beszélni mindenről, amit aznap csinált. Szeret felöltözni és megmutatni a ruháit. Azon gondolkodunk, hogy 5. születésnapjára veszünk neki egy saját kamerát.

Jovey párja, a 40 éves Michael McKenzie, aki egy bank csalásokkal foglalkozó osztályán dolgozik, támogatja a YouTube-csatornát és Paris vlogolás iránti szeretetét.

Szerintem a végén, ahogy idősebb lesz, teljesen át fogja venni tőlem a csatornát, megszállottja a dolognak.

-árulta el nevetve a fiatal anyuka. A kislányról készült cuki fotókat IDE kattintva nézheted meg.

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek