Gyógyulás

Jó híreket kapott koraszülött unokájáról az Exatlon sztárja

D.G.

Létrehozva: 2022.10.08.

Kása András és családja mögött nagyon nehéz hetek vannak, koraszülött unokája sokáig élet-halál közt lebegett. De most végre kicsit fellélegezhetnek, Olivért végre átszállították Horvátországból az osztrák kórházba.

Kása András unokájának még meg sem szabadott volna születnie, mégis két hónapja meglátta a napvilágot és bizony keményen küzdenie kellett az életéért. Mint azt a Bors elsőként megírta: az Exatlon Kihívójának 6,5 hónapos várandós lánya horvátországi nyaralásukon rosszul lett, elfolyt a magzatvíz, a kinti kórházban világot adott második gyermekének. A csöppnyi Olivér azonnal inkubátorba került, édesanyját felkészítették, hogy elveszítheti a csecsemőt. De a kisfiú mintha érezné, hogy mennyien imádkoznak érte, mennyien várják haza, hősiesen harcolt. Az Exatlon és a hamarosan elrajtoló Ázsia Expressz sztárja lassan kezd megnyugodni. 

Kása András és lánya szülés
Küzdöttek a kis Olivér életéért Horvátországban Fotó: Facebook

Olivér tüdeje összeomlott, leállt a veséje, vérmérgezést kapott, a túlnyomás miatt meg kellett lékelni csöppnyi fejét, majd még egy szemműtéten is átesett, valóságos rémálom volt 

– mesélte a Borsnak Kása András.

 

 - De ez a gyönyörű gyermek hatalmas küzdő, így végre engedélyt kaptak és hazavihették az osztrák lakóhelyük kórházába. Hatalmas a boldogság, mert így végre édesapja is magához ölelhette, de persze még nem otthon van, ahhoz még össze kell szednie magát. Ami szuper hír, hogy már szopizik, ami azért elképesztő, mert eddig szondán etették. Mondja a lányom, ahogy cicire teszi, máris rácuppan, csak még hamar elfárad. Még lesz kint pár vizsgálat, akkor kiderül szükség lesz-e újabb műtétre. Az biztos, ahogy hazaengedik otthonába, mi már ott is leszünk a párommal!

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek