Videó

Kitálalt a magyar UFO-kutató, riadókészültséget rendeltek el a katonai reptéren

Létrehozva: 2022.07.13.

Magyar UFO-szakértő leplezte le a hazai "harmadik típusú találkozásokat". A legkorábbi észlelésnél rögtön katonai készültséget rendeltek el.

Forrás: Pixabay

Az idegenek, a földönkívüli intelligens életformák léte jó ideje izgat szinte mindenkit. Van, aki kizártnak tartja, hogy a bolygónkon kívül is létezzenek civilizációk, mások azt vallják: már jó párszor meg is látogattak minket. Megint mások invázióra készülnek. Annyi bizonyos: a nagy nemzeteknek nincsen kész tervük a "kicsi zöld lények" fogadására. Lakatos Levente Miskolci László UFO-kutatóval, a Magyar UFO akták című kötet szerzőjével ült le beszélgetni YouTube-műsorának aktuális epizódjában. Többek közt arra a kérdésre kereste a választ, Magyarország mennyire lehet rajta az idegenek térképein.

 

László elárulta: azóta érdeklődik az idegenek iránt, hogy nyolcéves korában látott egy beazonosítatlan repülő tárgyat, ráadásul fényes nappal. 

– Berepült egy felhőbe, amiből aztán nem jött ki. A felhőnek láttam az elejét és a végét is, az egyetlen felhő volt az égen. 

Az UFO-szakértő szerint egyébként az észlelések több mint 90 százaléka földi eredetű tárgy. A téma kutatóinak feladata, hogy felismerjék azt a bizonyos 5-10 százalékot, ami valóban idegen. László szerint egyébként három helyről jöhetnek idegenek: vagy más csillagrendszerekből, vagy ugyan távolabbról jöttek, de itt, akár a Holdon bázist telepítettek, vagy más, párhuzamos univerzumokból érkeznek hozzánk.

Ha vannak itt különböző életformák, nem feltétlenül kell csillagközi távolságokat megtenniük, mert itt vannak velünk párhuzamosan is, egy bizonyos értelemben.

Idegentől szültek gyereket?

Szóba kerültek azok az egy időben gyakorta előkerülő történetek, melyek arról szólnak, hogy a földönkívüliek földi nőket termékenyítenek meg. László elárulta: noha személyesen nem találkozott ilyen esettel, természetesen olvasott róluk. Hozzátette: ezek többsége a hipotézis szerint álterhesség, ám olyan is előfordult, amikor meg is született a gyermek, amely állítólag egy földönkívüli kapcsolat során fogant.

ufo, földönkívüli, időutazó, összeesküvés-elmélet, illusztráció
Egyes idegenek azért érkezhetnek, hogy kísérletezzenek rajtunk – magyarázza a magyar UFO-szakértő  Fotó: Pixabay

– Vannak olyan beszámolók, hogy megszületett a gyerek, és vizsgálták is. Mintha ezeknek a gyerekeknek lenne egyfajta paranormális képessége. Vagy ugyanúgy kapcsolatba lépnek vele felnőttkorában a földönkívüliek. Nem tudjuk, miért csinálják ezeket, de vannak ilyen biológiai kísérleteik. Van egy olyan hipotézis is, hogy ez a földönkívüli faj nem tud úgy szaporodni, mint mi, vagy valamiféle sérülés került a genetikai állományukba, és ezért kísérleteznek velünk.

Magyar UFO-akták titkai

Miskolci László a könyve írása közben olyan hazai iratokhoz férhetett hozzá, amihez addig még senki. 7-8000 oldalnyi beszámolón kellett átrágnia magát a Honvédelmi Levéltár és az Állambiztonsági Levéltár anyagai közül. Elmondása szerint nem volt ritka, hogy egy ezer oldalas aktából mindössze két oldal volt számára hasznos, de talált konkrét UFO-beszámolókat is.

– Voltak olyan esetek, amikor nem egy illető látta, hanem a fél laktanya – magyarázta, hozzátéve: a legkorábbi hazai észlelés, amire rábukkant, a hatvanas évekre tehető.

– A hatvanas évek második felében történt, a taszári reptér felett megjelent egy UFO, és ezt nagyon sokan látták a honvédségtől. Konkrétan megközelítette a kifutópályát. Eléggé leereszkedett. Riadókészültség volt, és a parancsnok kiadta utasításba, hogy Mig-21-eseket küldjenek fel az UFO után. Az UFO elszállt, és a nyomába se tudtak érni. Ezt az idegent látták vizuálisan és a radaron is.

https://cdn.borsonline.hu/2022/05/U2dBG8vzfBfPx4oEQTpCsYi1DA0Ks9LGHQdXBQLUPAA/fill/276/155/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzgxYTVjMGEzNzI2MjQ2ZjVhMzE0ZDhlNjM0NGNhYzc2.jpg
Ezt ne hagyd ki!

Döbbenetes videó, katonai helikopterek vették fel az UFO-k röptét

Vajon az intelligens földönkívüli élet bizonyítékát látjuk?

 

 

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17160334_auto_resized.jpg
origo.hu

Az aljas zenediktátor évekig kínozta, az élete tönkrement, borzalmas kínok közt halt meg - a csodálatos Cserháti Zsuzsa szenvedései

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27435_resized.jpg?avcount=1714075512
origo.hu

Hazakerülhet Suhajda Szilárd holtteste a Mount Everestről

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17156414_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Megváltoztak az érzéseik: fülig szerelmes a Házasság első látásra párja

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17158568_auto_resized.jpg
mandiner.hu

Váratlan üzenet Németországból: „Hálásak lehetünk Magyarországnak!"

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17160470_auto_resized.jpg
ripost.hu

Házasság első látásra: Petra és András újra együtt!

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27427_resized.jpg?avcount=1714075512
origo.hu

Vajna Tímea bikiniben mutatta meg műtéti hegeit

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17159561_auto_resized.jpg
astronet.hu

Májusi angyalhoroszkóp 2024.: a Fény angyalai üzennek nekünk

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17162561_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Most kaptuk a lesújtó hírt: meghalt a nemzet művésze

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17157532_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Gyereknevelés mellett főállás? Majoros Hajni kitálalt, miért nem ment vissza dolgozni

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17160216_auto_resized.jpg
borsonline.hu

„Az a kérdés, hogy ez szívedre vagy az eszedre hallgatsz” – Gyöngyi meghozta a végső döntést, Csabi azonnal könnyekben tört ki

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/4H8GEHwcNa4dvFUzCSOoHZ2BNappZ9kvhVqjVouuGi4/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2ExOGMwZTBmNDM4ODQwNjk4NzZiYTk5YzgxNzBhNzQw.jpg
Szívszorító

„Sírva közöltem vele a hírt" – meg vannak számlálva a 14 éves Melissza napjai

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/2vudeWudvFN4VNz1BKE6oQuXwnhIptwHisHvWY4I5hY/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzMyZDczMmIzOWVlYTQzYmQ4ZWNmMmNkMDM2OWExNGJk.jpg
Betegség

„Arra jött be, hogy üvöltök és bőgök” - kitapintott egy csomót, sokkoló diagnózist kapott Piros