Szívszorító

Hat hónapos terhesen tudta meg az édesanya, hogy kisfia daganatos beteg

Létrehozva: 2022.07.29.

Az elkeseredett édesanya most segítséget kér daganatos beteg kisfia kezeléséhez. A család a kezelés miatt nehéz helyzetbe került, de szeretnék ha Noel győztesként kerülne ki élete harcából.

Szívszorító történetet osztott meg a a Remény a leukémiás gyermekekért alapítvány. Egy fiatal anyuka leírta, hogyan fordult feje tetejére a világa, miután a fiánál életveszélyes állapotot diagnosztizáltak. Noelnél szokatlan tünetek jelentkeztek 2021 júliusában. A csöppség szeme bevérzett, ekkor az aggódó édesanya azonnal a karcagi sürgősségire rohant vele, ahol röntgen vizsgálat készült, de ebből még nem derült ki, hogy komoly probléma lenne. 

Három nappal később az akkor 6 hónapos terhes édesanya, teljesen összetört, amikor az orvosok közölték a sokkoló diagnózist, miszerint Noel daganatos beteg. 

3 nap múlva elvittem a háziorvoshoz aki látta, hogy nagy a baj, ezért azonnal Debrecenbe beutalt minket. Itt már hamar kiderült Neuroblastomája van, azaz daganatos beteg. A diagnózis sokkoló volt számunkra! Akkor már 6 hónapos terhes voltam, kilátástalannak tűnt akkor minden! - olvasható az édesanya írásában. 

A kórházban töltött 4. napon már elkezdték a kemoterápiás kezeléseket adni a csöppségnek, amit azóta is folyamatosan kap.

- A megpróbáltatások közepette megszületett a legkisebb gyermekem, programozott császárral, Noelt mindeközben a hematológián kezelték. Mióta Mátéka megszületett a nővérem neveli, a 10 éves nagylányom, pedig a szüleim, hiszen Noelkával bent vagyunk a kórházba, nagyon ritkán 1-2 napra tudunk hazamenni csak - írta a háromgyerekes édesanya. 
 

Az elkeseredett édesanya most segítséget kér daganatos beteg kisfia kezeléséhez. A család a kezelés miatt nehéz helyzetbe került, de szeretnék ha Noel győztesként kerülne ki élete harcából. 

Egy telefonhívással is segíthet, hívja az ADHATVONAL telefonszámát, ezzel 500 Ft-tal támogatja a daganatos gyermekek gyógyulását!
SMS küldése: Kérjük, küldje a 71-es kódszámot a 13600-as telefonszámra.
Telefon: hívja a 13600-at majd a gépi hang után 71-es kód!

Az átutalt összeget célzott adományként kezeli a Remény a Leukémiás Gyermekekért Alapítvány, és az adományozott teljes összeget az önök által támogatott családhoz továbbítjuk!


 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek