Dráma

Közel a vég, már arra sincs ereje a haldokló tévésnek, hogy fésülködjön

Létrehozva: 2022.06.21.

Szívszorító fotót tett közzé a népszerű műsorvezető, aki pontosan tisztában van vele: már nem sok van neki hátra.

Forrás: YouTube

2016-ban állapították meg az orvosok a BBC népszerű műsorvezetőjénél, hogy rákos. Deborah James már akkor tudta, hogy betegsége gyógyíthatatlan stádiumban van, és legfeljebb késleltethetik az orvosok kicsit az elkerülhetetlent. Ennek ellenére a brit tévés nem hogy elhagyta magát, de látványosan felvette a harcot a betegség ellen, sőt, küzdelmébe beengedte folyamatosan növekvő követőbázisát is. Gyakorlatilag az elmúlt évek során állapota minden részletéről tudhatott a nagyközönség. Onnan kezdve, amikor Cseszd meg, rák! címmel könyvben fogalmazta meg gondolatait, egészen odáig, amikor tavasszal hospice-ellátásba került és búcsúlevelet írt. Hozzáállása alighanem sokaknak adott erőt. Nem egyszer hangoztatta: Széles mosollyal és pezsgővel fogok meghalni!

Sajnos azonban hiába az emberfeletti küzdelem, hiába a támogató üzenetek ezrei, a bélrák lassan és feltartóztathatatlanul felemészti a fiatal, kétgyermekes édesanyát, így nem csak neki, de szeretteinek is szembe kell nézniük az elkerülhetetlennel.

Más fésülködnie sincs ereje

Noha mindig igyekszik erősnek és tettre késznek mutatni magát, Deborah James apák napja alkalmából 24 óráig látható Insta-sztorijában olyan fotót tett közzé, ami sokakat megdöbbentett és bizony meg is ijesztett. Ezen ugyanis a tévés látható édesapjával, aki gondoskodóan fésüli a 40 éves asszonyt.

Deborah James Instagram-sztori
Rettenetesen sovány, és már ereje is alig van a kétgyermekes anyukának  Fotó: Insta-sztori

Deborah a poszthoz oda is írta:

Igen, az édesapám fésül, mert nekem többé már nincs ehhez erőm.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek