Botrány

Szexbotrány a Jobbikban: a nemi erőszakot előre megtervezték! A Bors megtalálta a bűncselekmény helyszínét - videó

2022. május 7. szombat 08:04

Az ügyben született jegyzőkönyvek, beadványok, a feljelentés szerint a nemi erőszakot a tettes megdöbbentő módon, előre eltervezte és megszervezte. A kivitelezésben Jakab Péter sofőrje is szerepet játszott. A részletek arra utalnak, hogy akár a maffiában, sajátos politikai bosszú eszköze volt a nemi erőszak! A Bors megtalálta a bűncselekmény helyszínét.

Véd és dacszövetség a nemi erőszak többek által megnevezett gyanúsítottjával. Ő a fantomszervezetek királya. Az újraválasztott Jakab mindent neki köszönhet.

Egy a világtól eldugott helyen, disznóöléssel egybekötött politikai rendezvényre gyűlt össze a Jobbik vezérkara egy Szamos-parti vendégházban. A fontosabb politikusok közül egyedül Szilágyi Györgyöt nem hívták meg ide, de az élettársát igen! A hölgy hiába kérte kifejezetten, hogy választókerületi politikusként ne kelljen egyedül mennie, a kérését megtagadták és arra kötelezték, hogy egyedül érkezzen.

Ezt ne hagyd ki!

Erőszakos nemi közösülés a Jobbikban: egy országgyűlési képviselő lehet a vád tanúja

 

A rendezvény főszervezője, aki tegnap már külön nyilatkozatban tiltakozott mindenféle gyanúsítás ellen Jakab Péter legfőbb szövetségese, Földi István, a párt szabolcsi országgyűlési képviselőjelöltje. A Bors úgy értesült, hogy Földi ma kulcsszerepet játszhat Jakab újraválasztásában, a kiesett, feloszlott Jobbik szervezeteket ugyanis ő pótolta villámgyorsan, bármi áron aláírásokat gyűjtve.

Földi István már a bejáratnál közölte az áldozattal, hogy "meg lesz b..va"

A feljelentés szerint Földi volt az, aki a nemi erőszak későbbi áldozatával már a bejáratnál közölte, hogy „de szerencsés ez a Szilágyi, és hogy „ma itt meg leszel b…va”.

A Bors jobbikos forrásai rámutattak arra, hogy Szilágyi György Jakab politikai ellenlábasának számít a Jobbikban így több jel is arra utal, hogy a nemi erőszakot, akár a maffiában, Jakab szövetségesei egyfajta elképesztő politikai büntetésnek szánták. Ezt támasztja alá, hogy a Bors információi szerint az etikai beadványban, illetve a büntetőfeljelentésben Jakab Péter sofőrje, Hajnády K. Endre és egy másik neves jobbikos politikus neve is szerepel. Mindez válasz lett volna arra, hogy Szilágyi a párton belül több esetben is Jakabbal szemben foglalt állást.

A bűncselekmény estéjén az áldozatot, Szilágyi élettársát folyamatosan megalázták, fogdosták, sőt arra kényszerítették, hogy egyfajta házicselédként(!) kiszolgálja Jakab Pétert. Folyamatosan közölték vele, hogy itt ma este „meg lesz b…va”, miközben több esetben is durván megfogdosták. Az egyre kétségbeesettebb hölgy végül Jakab Péter testőrjéhez menekült, tőle próbált segítséget kérni, hiába.

Az erőszak helyszíne, itt mulattak a jobbikosok

A Bors megtalálta a bűncselekmény helyszínét, egy a világtól gondosan eldugott, lakott helyektől távol eső vendégházat Ököritófülpös közelében. A „horgásztanya” néven futó épület a helyi önkormányzat tulajdona, de az ököritófülpösi horgászegyesület a fenntartója. Azt bárki kibérelheti, Földiék azonban feltehetően jutányos áron, vagy ingyen jutottak hozzá az ingatlanhoz, Földi ugyanis közeli ismerőse a horgászegyesület alelnökének.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!

Ez is érdekelhet

origo.hu

Meg kell kínozni a kövér utasokat, de orális szexet adni a gazdag kuncsaftoknak a Ryanair vezérigazgatója szerint

magyarnemzet.hu

Vidéken és a fővárosban is tarolt a Fidesz-KDNP az időközi választásokon

borsonline.hu

Komplikációk léptek fel betegsége során, amputáción esett át a Nagy Ő sztárja

hirtv.hu

Megsemmisítő vereséget szenvedett a józsefvárosi baloldal az időközi választáson

ripost.hu

Se bugyi, se más, teljesen meztelenül hintázik az almamellű álomnő

hirtv.hu

Tizenhét körözött kamiont foglaltak le a rendőrök Nagylakon és Csanádpalotán

magyarnemzet.hu

Hordágyon vitték el a hazai vizes vb hihetetlenül peches játékvezetőjét

mindmegette.hu

A legjobb folyadékpótló gyümölcsök és zöldségek nyárra

borsonline.hu

Vastag Csaba szerelme megmutatta, mit csinálnak az ágyban

borsonline.hu

Kivételes alkalom: megmutatta szerelmét Nacsa Olivér

borsonline.hu

Elképesztő felfedezés, akár 200 évig is élhetünk, ez kell hozzá

borsonline.hu

Csak a kezével takarja meztelen melleit Vass Zita -18+

További cikkek

Figyelmeztetés

Megkongatta a vészharangot Müller Cecília, rendkívüli bejelentést tett

időközi

Vidéken és a fővárosban is tarolt a Fidesz–KDNP az időközi választásokon