Sorozat

5 sorozat, ha már végignézted a Bridgerton család új évadát

Bors

Létrehozva: 2022.04.20.

Csak hogy ne maradj romantikus, kosztümös dráma nélkül, míg készül a folytatás.

Forrás: Northfoto

Bár néhányan nem voltak megelégedve a Bridgerton család második évadával, az tagadhatatlan, hogy ahogyan az első évadot, úgy világszerte milliók nézték Anthony és a félvér testvérpár szerelmi háromszögének konfliktusait. Addig is, míg a beígért újabb évadok elkészülnek, ajánlunk pár sorozatot, amit megnézhetsz, ha kedvelted a Bridgertonok szövevényes szerelmi ügyeit.

Downton Abbey: Egy új korszak

A Crawley család hagyománytiszteletének és visszafogottságának alkalmazkodnia kell a modernizálódó világhoz. A házukba egy filmes stáb költözik be, akik akarva-akaratlanul árasztják magukból a bohém életvitel újdonságait. Mindezek mellett rengeteg poén és izgalom várja azokat a nézőket, akik szeretik a kosztümös történelmi drámákat.

Gentleman Jack

A főszereplő Anne Lister sok éven át elhúzódó, egzotikus utazása után hazatér az otthonába, és elhatározza, hogy visszaszerzi családja jóhírét. Ehhez azonban újra kell nyitnia a helyi bányát és férjet kell találnia magának. A kettőből az első a könnyebb feladat, hiszen Anne-nek esze ágában sincs megházasodni, főleg mert a nőket szereti. A történet teljes egészében történelmi eseményeken alapul, április 25-étől pedig megtekinthető az HBO Maxon.

The Essex Serpent

Anna Symon forgatókönyvíró és Clio Barnard rendező buja viktoriánus alkotását Tom Hiddleston alakítása teszi igazán szenzációssá. A hat részes széria egy özvegyasszonyról szól, aki egy mítikus kígyó rabja lesz, a férfi pedig egy elkötelezett lelkész, kettejük viszonyának kapcsolataira pedig május 13-án derül majd fény.

Lady Chatterley's Lover

Miután megtestesítette Diana hercegnét A korona című sorozatban, Emma Corrin visszatér egy újabb kosztümös produkcióba. Egy szerelmi szál, körbevéve csupa izgalommal, ahol az úrnő szerelembe esik a vadőrével, ezt pedig a kor és a nemesek nem nézik jó szemmel. Természetesen nem kell sokat várni a megjelenésre, hiszen még idén meg tudja tekinteni mindenki.

Utolsó látogatás

Andrew Garfield lesz a naiv Charles Ryder, Rooney Mara az éteri Julia Flyte-ot alakítja majd, Cate Blanchett és Ralph Fiennes pedig az utóbbi félelmetes szüleiként lesznek majd láthatók az idén érkező produkcióban. A sztorit Evelyn Waugh leghíresebb regényéből vették át, érzelmileg és vizuálisan pedig egy csodálatos élmény várható tőle.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek