Bűnözősenik

Törzshelyéről rabolt az év egyik legnagyobb vesztese – íme 2021 legpancserebb bűnözői

2022. január 2. vasárnap 15:00

Idén is összegyűjtöttük az év leglúzerebb bűnözőit, akik tettük után vélhetően azt kívánták: bár fel sem keltek volna aznap.

Saját törzshelyére tört be az év egyik leglúzerebb bűnelkövetője

Forrás: Police.hu

Kerítésről emelték le a zsaruk

Éppen a börtönből való szabadulásának napján gondolta úgy egy kaposvári tolvaj, hogy feleleveníti karrierjét. Így alig hogy maga mögött hagyta a rácsokat, akcióba lendült: először két liter borral bátorra itta magát, majd elindult hagymát lopni. Azonban valószínűleg a sitten kijött a gyakorlatból, ugyanis már a kertkapunál elakadt. Egyszerűen fennakadt, és a csak kiérkező zsaruk tudták leemelni onnan.

Törzshelyére ment rabolni

Nem sokat agyalt a mesterterven az a velencei férfi, aki azt vette a fejébe, rablással keresi meg az ebédre valót. Igen ám, de még az sem jutott eszébe, hogy egy távoli üzletet válasszon, merő lustaságból inkább a törzshelyének számító dohányboltba rontott be egy késsel, méghozzá az arca eltakarása nélkül. A férfit végül két vendég dobta ki a boltból, és bár ezután elkerekezett a falnak támasztott biciklin, órákon belül elfogták.

Ágyneműtartóba bújt

A 41 éves H. Ernő éppen nyomkövetőt viselve bűnügyi felügyelet alatt állt, amikor a rendőrségen a rendszer jelezte: a szerkezetet megrongálták. Mikor a rendőrök odaértek, kiderült, a férfi valóban levágta a nyomkövetőt, amit a ház udvarán meg is találtak, míg a tulajdonost magát az ágyneműtartóban. Ernő ugyanis oda préselődött be a rendőrök elől. Kiderült, hogy a nyomkövetőt azért vágta le, mert összeveszett testvérével, és vissza akart kerülni a börtönbe, viszont utána rájött, mégsem vágyik a rácsok mögé, így inkább a rejtőzködést választotta.

Lopott ékszerekben pózolt

Nemcsak szívtelen, hanem lúzer is volt az az ápolónő, aki a felügyeletére bízott 90 éves nénitől próbált meg lopni. A pénzéhes segítő ugyanis nem bírt magával, és amikor az asszonyt idősotthonba utalták, az aranygyűrűit, aranyláncát, aranykarkötőjét és aranymedálját is elemelte. Azonban annyi esze szerencsére már nem volt, hogy titokban tartsa tettét, inkább magára aggatta a lenyúlt ékszereket, az erről készült fotókat pedig kirakta a közösségi oldalára.

A rendőrök karjaiba mászott

Ha trükkös nem is, de kitartó volt az a betörő, aki két emeletet mászott, hogy lopkodhasson egy szegedi társasházban. Először már az alagsornál megakadt, nem tudott oda bejutni, így elszántan tovább mászott, az elsőn viszont a redőny állta útját. A férfi mégis összeszorította a fogát, és haladt felfelé, ahol viszont már a zsaruk várták nagy-nagy szeretettel.

Kocsit lopott a 85 éves

Még a rend őrei is elkerekedett szemmel néztek arra a nyugdíjasra, aki egészen elképesztő módon lopott autót. A férfi ugyanis egy korábbi lakásvita miatt akart bosszút állni egy idős asszonyon, így amikor meglátta a nő kocsiját, úgy gondolta: elviszi. Sajátját azonban mégsem akarta otthagyni, ezért a két autót felváltva vezetve lovasította meg a járgányt. Újszerű technikájának dacára elfogták.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!

Ez is érdekelhet

origo.hu

Megrázó részletek derültek ki a Doktor Balaton sztárjának haláláról

borsonline.hu

Megrázó részletek a Doktor Balaton és az Argo színészének váratlan haláláról

mandiner.hu

Ilyen volt az orosz hadifogság egy Azov-gárdista szerint (videó) (videó)

ripost.hu

14 megyére adtak ki riasztást, durván változik az időjárás

mandiner.hu

Putyin elmondta, hogy megtámadja-e Svédországot és Finnországot

vg.hu

Nincs több titkolózás! - újabb elképesztő dolog látott napvilágot Elon Muskról

travelo.hu

A dallamos nevű likőr, amiért nem csak az olaszok rajonganak

borsonline.hu

Helyszíni fotó érkezett a kétéves hajdúhadházi gyermek tragédiájáról

borsonline.hu

Kis híján tragédiával végződött az 5 hónapos baba fürdetése Gödöllőn

borsonline.hu

Megmutatta jóképű szerelmét Fésűs Nelly lánya, Horváth Csenge

További cikkek

Videó

Tragédia Hajdúhadházon, teherautó alá mászott be a kétéves kislány

Közélet

Gulyás Gergely: A háború az infláció oka