Szívszorító

Mellbevágó: Harminc év után újra egymásra találtak a szerelmesek, csak ezután közölték a lesújtó diagnózist

Létrehozva: 2022.01.01.

Életük legboldogabb időszakában érkezett a lesújtó hír.

Tiniszerelemnek indult Lisa Clark és Jason Nurton kapcsolata még a nyolcvanas évek végén. A páros most 48 éves tagjai már akkor biztosak voltak benne, hogy egymás lelki társai, ezért már tizenévesként hónapokig alkottak egy párt.

Egészen addig, amíg a lány szülei elváltak, akkor ugyanis távolt kerültek egymástól, és megszakadt a kapcsolat.

Több mint 32 évvel később, 2021 májusában Clarkot hatalmas meglepetés várta Messenger-fiókjában, miután a férfi üzenetet küldött neki. A páros azonnal megszervezett egy találkozót, ami alatt újra azt érezhették, amit egykor, 16 évesen. Szerelmük így újra beteljesült, életük legboldogabb időszakát élték.

Novemberben aztán Nurton borzalmas hírt kapott orvosaitól: kiderült, harmadszor is megtámadta szervezetét a gyilkos kór, ráadásul az már végső stádiumú.

Jason rákban veszítette el édesanyját, és testvérét is. Én pedig képtelen vagyok őt úgy elengedni, hogy csak párkapcsolatban éltünk

– nyilatkozta a nő a Wales Online-nak.

Clark ezért nagy lépésre szánta el magát, és úgy döntött, eljegyzi párját. A december 9-én feltett kérdésre Nurton természetesen igennel válaszolt, azóta pedig valósággal versenyt futnak az idővel, miközben esküvőjüket szervezik.

Nagyon vártuk a közös jövőnket, elterveztük azt is, hogy összeházasodunk, ezért nagy csapásként ért minket a lesújtó hír – magyarázta Clark.

A páros már a dátumot is kitűzte: 2022. január 30-án végre egybekelnek, és bizakodva tekintenek a jövő felé, nem tudva, mennyi időt tölthetnek még együtt.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek