Csecsemő

Szívszorító: Napokig volt az erdőben az elhagyott csecsemő, a csodával határos módon maradt életben - Videó

Létrehozva: 2021.12.22.

Módosítva: 2021.12.22.

A rendőrség keresi a újszülött kislány édesanyját, aki kegyetlenül az erdőben hagyta.

A csodával határos módon élve találtak rá egy pár napos kislányra Thaiföld egyik esőerdejében. A magára hagyott csöppséget a közeli falu lakói találtak rá szokásos beszerző körútjuk közben. Először folyamatos, majd kissé elcsukló sírás hangjára lettek figyelmesek. Amikor a hang közvetlen közelébe értek, a sűrű aljnövényzet mélyén megpillantották a gyermeket. A kicsi teljesen meztelen volt, testét sár, férgek és rovarcsípések borították. A megtalálok először kiemelték a babát, majd egy pálmafa levélre fektették.– közölte a Mirror.

A falubelieket sokkolta a látvány, hiszen szinte esélytelen volt, hogy túlélje a kitettséget a közel negyven Celsius-fokos hőségben és a kibírhatatlanul magas páratartalomban víz és élelem nélkül. 

A babát azonnal bebugyolálták, közben értesítették a mentőket, a faluba visszatérve pedig megpróbálták ellátni a sérüléseit.

A kiérkező rendőrök szerint a gyermek legalább két éjszakát töltött az erdőben, ezért is meglepő, hogy életben maradt. A kislány állami gondozásba kerül, amíg az édesanyját nem sikerül megtalálni.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek