Tragédia

Sokkot kaptak az ismerősei: Esküvőre készült Gábor, aki autójával árokba hajtott, majd felakasztotta magát

2021. december 31. péntek 09:40

Balesetezett, majd autója ablakán kimászva elrohant és a közeli erdős részen végzett magával D. Gábor Lukácsházánál. Ismerőseit sokkolták a történtek, ugyanis nem olyan rég még házasodni készült.

Még a helyszínelők is értetlenül álltak azelőtt a fehér Fiat furgon előtt, ami nagy sebességgel egy árokba rohant Lukácsházánál. Ugyanis a vezetőfülkében senki nem ült, a sokkoló igazságra pedig alig fél óra múlva derült fény, amikor az autót vezető D. Gábor holttestélt nem messze, egy oszlopon fedezték fel: a férfi öngyilkos lett.

Fotó: Horváth Balázs

Rodeózott az úton

Mint azt a szemtanúk elmondták, a kisáruszállító már a baleset előtt is cikázott, valósággal rodeózott a Kőszegtől Szombathely felé vezető úton, mígnem egy balkanyar szegte útját, itt sodródott ki az autó. Mire a helyszínelők kiértek, a sofőrnek már nyoma is veszett, a 112 Press úgy tudja, hogy fél órával később egy arra járó autós figyelmeztette őket: 300 méterre a balesettől, egy oszlopon, egy férfi holtteste lóg. Nemsokára kiderült, hogy igaza volt: az autó sofőrje, miután kimászott a furgon ablakán, egy vékony madzagot hurkolt a nyaka köré, és az oszlopra felmászva, közel három méteres magasságban kötötte fel magát.

Boldog kapcsolatban élt

Fotó: Horváth Balázs

Kiderült, hogy a kocsiban egy Vas megyei településen élő férfi, a középkorú, asztalosként dolgozó D. Gábor ült, a férfit mindenki kedvelte, így az ismerőseit és barátait is megdöbbentették a történtek. 

El sem akarom hinni, ami történt. Amikor hallottam a balesetről, volt bennem egy rossz érzés, de álmomban sem gondoltam volna, hogy Gábor az érintett – mondta a Borsnak remegő hangon a férfi egyik ismerőse. Elmondta, hogy a férfinek, bár voltak magánéleti gondjai, de boldog jövő elé nézett, házasodni készült:

- Nagyon sok terve volt a jövőre nézve. Bár elvált, de már boldog párkapcsolatban élt a szerelmével, akivel jövőre a házasságot is tervezte – mesélte az ismerős. Hozzátette, hogy Gábor imádta párját:

- Nagyon szerették egymást. Gábort pedig mindenki kedvelte, sok jó barátja és egy felnőtt lánya is volt. Képtelen vagyok sírás nélkül beszélni erről, egy fantasztikus embert vesztettünk el – mondta elcsukló hangon.

Feldúltan ült a kocsiba

A helybeliek szerint a férfi már zaklatott állapotban ült kocsiba, és egyenesen egy fás-bokros-erdős terület felé hajtott:

- Sajnos nem kizárható, hogy már előre eltervezte, mit fog tenni, főleg, hogy azt mondták, hogy zaklatott állapotban vezethetett, annyira cikázott – mesélte lapunknak egy helybeli.

További cikkek

Gyász

Késelés a XVI. kerületben: Felesége előtt csuklott össze a szíven szúrt családapa

Gyilkosság

Brutális: Kislánya szeme láttára késelte meg barátnője a kétgyermekes apát

Ez is érdekelhet

astronet.hu

Napi horoszkóp 2022. január 18.: fontos kérdéseknek a végére teszünk pontot, lelkileg megújulunk

ripost.hu

Nem búslakodik az Exatlon kiesője: tűzpiros bikiniben mutatta meg a testét

origo.hu

Elrettentő díjemelés jön egy hazai autós szolgáltatásban

mandiner.hu

The Spectator: az Orbán Viktor elűzésére tett próbálkozás darabokra hullik

kisalfold.hu

Gyalogost gázolt a vonat Győr-Ménfőcsanaknál

origo.hu

Nem remekelt a Samsung Galaxy S21 széria

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: Máthé Dominik csak egyszer nézte vissza a gólját; elárasztották ajánlatokkal

vg.hu

A gerincvelő gyulladásának egy ritka változatát okozhatja az AstraZeneca oltása

mandiner.hu

Egy fekete nő középkori sírját találták meg Csehországban

life.hu

A pletykák szerint ez a valódi oka Kulcsár Edina és Csuti válásának

vg.hu

Letartóztatták az ápolónőt, akit azzal vádolnak, hogy csak imitálta az oltás beadását

origo.hu

Karácsony Gergely: Szarok rá, hogy mi van ezeken a hangfelvételeken - videó