Szeretet

Megszakad a szív: 32 év után ölelné magához elvett gyermekét Ilona

2021. december 30. csütörtök 07:00

32 év után szeretné újra látni kisfiát Nono Ilona, az az 56 éves asszony, aki 5 napos korában látta utoljára szeretett gyermekét. A kicsit akkor vették el tőle, most minden követ megmozgat, hogy újra magához ölelhesse.

Forrás: Pexels

Az anyai szeretet nem ismer határokat – mondogatják sokszor. Ez igaz a most 56 éves Nono Ilonára is, aki több évtized után sem adta fel, hogy egy nap újra a karjaiban tarthassa fiát, Jánost, akit öt napos korában vettek el tőle. Ilona ugyanis nevelőintézet lakójaként esett teherbe több évtizeddel ezelőtt 1989-ben, azonban miután Esztergomban megszült, magára maradt.

Egy esztergomi intézetben éltem, amikor megismerkedtem egy fiúval, teherbe estem. Ő is állami nevelt volt akkoriban – mesélte a Borsnak az azóta többszörös édesanya. – A terhességem idején azonban börtönbe került a párom fél évre, én ekkor adtam életet a gyermekünknek Esztergomban – tette hozzá. A picit édesapja után Jánosnak keresztelte.

- 5 napig láthattam őt, ezután az állam elvette tőlem. Még ma is emlékszem a nagy, kék szemeire, a picike arcára és a nagy hajára – mesélte lapunknak ábrándosan az asszony.

Fotó: Pixabay

Bár azóta már több évtized is eltelt, Ilona mégsem adta fel a reményt, hogy egy szép napon újra egy család lehetnek a most már 32 éves Jánossal.

Nagyon szeretném újra magamhoz ölelni őt. Azóta több testvére is született, és ők is szeretnék megismerni a legidősebb bátyjukat, János volt ugyanis az első gyermekem – szögezte le. A nő azóta minden követ megmozgatott ennek érdekében, de eddig falakba ütközött: mindenhonnan azt a választ kapta eddig, hogy nem szolgálhatnak információval.

- Vélhetően állami gondozásba vették azóta, de az sem kizárt, hogy nevelőszülőknél él. A születési neve vagy Simon, vagy Nono, azonban az is megeshet, hogy azóta megváltoztatták. Tanácstalan vagyok, hogyan találhatnám meg őt, azonban feladni nem fogom – fogadkozott Ilona. Elárulta, hogy eltűnteket kereső csoportokba is leírta történetét, abban bízik ugyanis, hogy valaki esetleg magára ismer Jánosban.

- Nem fogom feladni, és nagyon remélem, hogy egy szép napon újra találkozhatunk, és megismerheti a vér szerinti családját a legidősebb gyermekem – mondta az asszony.

További cikkek

Diagnózis

„Soha nem fog meggyógyulni” – Sokkoló diagnózist közöltek a 3 hetes kisfiú anyukájával

kávé

Kapszulás kávékat vizsgáltak, szörnyű dolog derült ki róluk

Ez is érdekelhet

origo.hu

26 évesen meghalt az Oscar-díjas színésznő egyetlen fia, éppen a születésnapján

borsonline.hu

„Soha nem fog meggyógyulni” – Sokkoló diagnózist közöltek a 3 hetes kisfiú anyukájával

origo.hu

Vasbottal akarták belőlem kiverni, hogy magyarul beszéljek

hirtv.hu

Szörnyű autóbaleset részese volt Arnold Schwarzenegger

kisalfold.hu

Győrben készült a magyar K.I.T.T. - Megszólalásig hasonlít David Hasselhoff sorozatbeli beszélő autójára - fotók, videó

origo.hu

Fizetős követésekkel újít az Instagram

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: bombameglepetés – Izland feltörölte a padlót a franciákkal!

origo.hu

Eladó a Megváltónak épített száz éves luxuskastély - galéria

nemzetisport.hu

Kézi Eb: „Hogy mennyi védésem volt!?” – a holland nyerőembernek el kellett kéredzkednie a munkából

origo.hu

Súlyos autóbalesetet okozott Arnold Schwarzenegger - fotók

metropol.hu

Átlépte a határt! Tóth Andi elnézést kért az egyik posztja miatt

origo.hu

Ez az a tanulmány, ami szerint a gazdasági teljesítmény összefügg a férfiasság méretével