Aktuális

Álmában azt kiabálja, hogy apuci! – Kisfia születése után halt meg a fiatal férfi

Bors

Létrehozva: 2021.12.04.

Szívszaggató tragédiát kellett elszenvednie egy családnak. Az édesapa másodjára már nem tudta legyőzni a halálos betegséget.

A 29 éves Paul Cowie korábban túlélt egy 11 órás műtétet, ami során az orvosok eltávolították az agyából a daganatokat. Ha még ez nem lenne elég, akkor feleségével, Carlával hosszú ideje küzdöttek azért, hogy gyermekük születhessen.

Ám amikor megtörtént a régen várt csoda, az orvosok újabb sokkoló hírt közöltek a fiatal házasokkal. Paul rákja visszatért, és ezúttal halálosnak bizonyult.

A férfi tüneteit eredetileg normális fejfájásként kezelték, mielőtt a vizsgálatok rákos daganatot mutattak volna ki.

Paul és Carla örömmel üdvözölték kisfiúkat, de alig nyolc hónappal később a családfő belehalt a betegségébe. Bár a kisgyermek nem ismerhette meg igazán az édesapját, mégis álmában érte kiáltozik.

Szívszorító. Néha úgy érzem, hogy nincs időm levegőt venni, mert a kisfiamról kell gondoskodnom. Ez egyszerűen borzalmas. Ő volt a lelki társam. Ő volt a mindenem – nyilatkozta az összetört édesanya.

– A nélküle való küzdelem, egyszerűen szívszorító. Belegondolni, hogy a rák milyen gyorsan elvehet egy fiatal életét, borzasztó. Azt hiszem, amint idősebb lesz, majd elmagyarázom Carternek, hogy ki az ő apukája, és azt, hogy nem akarta elhagyni őt. Álmában egyébként sokszor azt kiabálja, hogy apuci – tette hozzá a gyászoló nő.

Paul gerincén egy daganat keletkezett, ami összenyomta a gerincvelőjét. Emiatt a férfi nem volt képes járni, az ágyhoz kötve élte le az utolsó napjait. Carla leginkább reggelente érzi magát magányosnak, sokszor nehezen kell ki az ágyából, de a kisfiáért folytatja.

Teljesen összetörtem. Azt akarom, hogy úgy emlékezzenek rá, mint Paulra, aki bármit megtett volna bárkiért. Figyelemreméltó apa volt. Hátrahagyta az anyukáját, a kisöccsét, az apukáját, a nagymamáját és minket. Mindannyian szerettük őt. Csak látni akarta, ahogy a fia felnő – tette hozzá Carla.

Az édesanya egyébként azt szeretné, ha fia látná azokat a helyeket, amiket Paul is látott. És azért vállalta, hogy mesél a tragédiájukról, mivel reméli, hogy más családnak nem kell elszenvedniük mindezt. Carla arra bátorítja az embereket, ha úgy érzik, valami nincs rendben, sürgessék a vizsgálatokat.

(via)

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek