Aktuális

„Megöltem azt a nőt, akit a legjobban szerettem” - Zokogva kért bocsánatot Gergely

Bors

2021. november 23. kedd 15:45

A korábbinál jóval súlyosabb, 12 éves büntetést kapott Cs. Gergely Márton, aki először kegyetlenül lemészárolta exét, majd a halott asszonyra fektetve magára hagyta közös gyereküket is.

Forrás: Facebook

Mint arról a Bors korábban is írt, a most 32 éves Cs. Gergely Márton és párja, Piroska bár 2011 óta voltak együtt, de a kapcsolatuk hullámzó volt, főleg, miután a férfi rájött, hogy a nő megcsalja. Ennek ellenére a pár együtt maradt, közösen nevelték a 2018-ban megszülető gyereküket, a nő viszont nem bírta tovább a folyamatos vitákat, így inkább véget vetett a kapcsolatuknak, és az alig 10 hónapos Dominikkel elköltözött.

Gergelyt viszont nem zárta ki a gyerek életéből, nem korlátozta volt párját, bármikor meglátogathatta a fiát. Az egyik ilyen látogatás alkalmával már az újrakezdés lehetőségeit fejtegették, amikor a férfi észrevette, hogy a nő telefonja folyton csipog, üzeneteket írogat valakivel.

Ettől viszont teljesen bekattant, először kérdőre vonta, majd hazugnak nevezte exét, még az apaságát is kétségbe vonta, végül pedig ököllel ütni kezdte.

A nő megpróbált menekülni, és a 10 hónapos gyerekhez szaladt, de a már valóságos vadállatként viselkedő férfit ez sem zavarta: zokogó csecsemőjük közvetlen közelében először fojtogatta, majd egy késsel kilencszer arcon és nyakon szúrta gyermeke anyját. Dominik ekkor már hisztérikusan sírt, Gergely is hiába próbálta megnyugtatni, nem sikerült, ezért őt is otthagyta, méghozzá hátborzongató módon: halott anyja mellkasára fektette, majd elmenekült, a holttestet és az anyján zokogó kisbabát csak másnap találták meg a rokonok.

Döntött a bíróság

Gergely 7 év és 6 hónap fegyházbüntetést kapott első fokon, azonban ezt túl szigorúnak vélték, így ő és ügyvédje is enyhítésért fellebeztek, ezzel együtt az ügyész viszont súlyosbításért folyamodott, mivel az ügyésznő szerint egyáltalán nem a hirtelen harag, sokkal inkább a bosszú motiválta Gergelyt.

A férfi az utolsó szó jogán sírva kért bocsánatot:

– Nem tudtam elmondani a családnak, hogy őszintén nagyon-nagyon sajnálom a történteket, gyengének is tartottam magam, mert megöltem azt a nőt, akit a legjobban szerettem – dadogta a férfi, aki végül az első fokú határozathoz képest jóval súlyosabb, 12 éves büntetést kapott. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!

Ez is érdekelhet

origo.hu

Megrázó részletek derültek ki a Doktor Balaton sztárjának haláláról

borsonline.hu

Még előtte állt az élet: Kalandparkban zuhant a halálba a fiatal ápolónő

hirtv.hu

Tragédia a Kelenföldi Vasútállomáson

metropol.hu

Szörnyű hír jött! Meghalt az Argo sztárja

vg.hu

Jó hír sokaknak: péntektől váratlanul olcsóbb lesz az üzemanyag

vg.hu

Nincs több titkolózás! - újabb elképesztő dolog látott napvilágot Elon Muskról

mindmegette.hu

13 nyári frissítő ital, ami eszméletlen jól hűsít a kánikulában

borsonline.hu

Kiderült: ezzel az ismert zenésszel jött össze Sáfrány Emese

borsonline.hu

Újabb fulladásos halál: Barátai kétségbeesetten kiabáltak segítségért

borsonline.hu

Kis híján tragédiával végződött az 5 hónapos baba fürdetése Gödöllőn

borsonline.hu

Megrázó részletek a Doktor Balaton és az Argo színészének váratlan haláláról

További cikkek

Tragédia

Édesanyja hercegnőként nevelte Natikát – Összetört a Hajdúhadházon elgázolt kétéves kislány családja

Videó

Tragédia Hajdúhadházon, teherautó alá mászott be a kétéves kislány