Aktuális

Szívszorító bejegyzést tett közzé az Omega

Bors

Létrehozva: 2021.11.21.

Kóbor János állapota az egész országot aggasztja, de az Omega együttesnek egyéb fájdalommal is meg kellett küzdenie az elmúlt egy évben.

Szívszorító bejegyzést tett közzé az Omega. Kóbor János koronavírussal került kórházba a napokban, a rajongók és a zenekar tagjai egy emberként aggódnak kedvencükért.

A zenekar szombaton közös imára hívták a rajongókat, hogy pozitív energiákat küldjenek a kórházban fekvő Kóbor Jánosnak. 

De az Omega elmúlt egy éve egyébként is nagyon szomorúan alakult: éppen egy évvel ezelőtt hunyt el Mihály Tamás basszusgitáros, a napokban pedig Molnár György Elefánt is bejelentette, hogy a jövő évi jubileumi koncertjük után kilép az együttesből.

„Három napja emlékeztünk meg Benkő Laci halálának évfordulójáról. Ma van egy éve, hogy Mihály Tamás is eltávozott közülünk. Alig egy hete robbant a hír, hogy Kóbor János, Mecky is kórházba került. Miközben szorítunk érte, azon gondolkodunk, mennyire volt sorsszerű a Testamentum lemez zenei- és szövegvilága - kezdte bejegyzését az Omega. 

Nehéz időket él meg az Omega zenekar.

A Testamentum hamarosan megjelenő hanglemez-változata 3 dallal bővebb, mint a CD. Ezért egy maxi CD is a boltokba kerül, a lemez megjelenésével egy időben. A kislemez alcímét Mecky javasolta még hónapokkal ezelőtt, az egyik dal címe után. Bízzunk benne, hogy Mecky felépülése után csak legyintünk ezekre a véletlenszerű összecsengésekre! Hallgassuk meg a közelgő nagylemezről a szépséges Égi jel Testamentum változatát” – kérték a rajongókat az együttes tagjai a Facebook-oldalukon.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek