Aktuális

Így lesznek sikeresek a következő napok, a fogyó Hold segíti a hetet

Bors

2021. november 24. szerda 16:30

Itt az ideje a karácsony előtti diétának, a Hold a méregtelenítésben is segít.

Forrás: Pixabay

Már csak egy hónap van karácsonyig, ami azt is jelenti, hogy lassan elkezdődik a korlátlan étkezés és nassolás időszaka, ezért érdemes egy kis méregtelenítést beiktatni a következő hétre. Vasárnap már az első gyertyát kell meggyújtani az adventi koszorún. A fogyó Hold segít, hogy minden tökéletes legyen.

SZERDA – november 24.: Pont egy hónap múlva lesz Szenteste. Mivel csak késő délután vált jegyet a Hold, ma is jó, ha minél többet foglalkozik a családjával. Továbbra is aktuális a mosás és a locsolás. Javára fordíthatja a fogyó Hold erejét, ha méregtelenítésbe fog. Most a leghatékonyabb módszer a teázás és a szaunázás, ill. a talpmasszázs.

CSÜTÖRTÖK – november 25.: Kerti munka tilalom van. A régiek tisztelték a hagyományt, és betartották a tilalmi napokat. Hittek abban, hogy ezzel kevesebb felesleges, eredménytelen munkát végeznek. Egyébként most érdemes hajat vágatni, mert az Oroszlán Hold „sörényt” varázsol, ha fodrászhoz megy.

PÉNTEK – november 26.: Nem marad le semmiről: mehet fodrászhoz, és vágathat hajat. Ezzel azt eléri, hogy a haja dúsabb és egészségesebb lesz. Még mindig fogy a Hold. Fordítsa a javára, és méregtelenítsen! Az Oroszlán Hold aktívvá tesz, ezért a sport és a jóga most a legjobb ötlet.

SZOMBAT – november 27.: A Szűzben jár a Hold, ami a legjobb akkor, ha rászánja magát a selejtezésre, takarításra. Ünnepek előtt már nem sok idő van ilyesmire. És persze jobb lenne, ha nem hagyná az utolsó pillanatra. Persze nem kell az egész lakást vagy irodát kitakarítani. Elég, ha elkezdi.

VASÁRNAP – november 28.: Ha nem volt időd takarítani, selejtezni, ez a nap is tökéletesen jó az ilyesmire. A hagyomány szerint fogyó Szűz Holdkor lehet a leggyorsabban és leghatékonyabban haladni a takarítással. Ráadásul kellő türelme is lesz hozzá. Ez advent első vasárnapja, ami azt jelenti, hogy az első gyertyát kell meggyújtani.

HÉTFŐ – november 29.: Délelőtt a Hold átlép a Mérlegbe, ami azt javasolja, hogy a munka és a kötelességek mellett szépítse az otthonát és/vagy süssön kenyeret, süteményt! Kint egyre hidegebb lesz, ezért inkább a szobanövényekkel törődjön! A virágzó növények ápolását időzítse erre a napra! Meglátja, meghálálják.

KEDD – november 30.: A Mérleg Hold még ekkor is aktuálissá teszi az otthon díszítését, kenyér vagy sütemény sütését, a virágzó növények ápolását. Ezek mellett kulturális igényei kielégítése érdekében mehet színházba, moziba, kiállításra, vagy este nézzen meg egy igényes, szép filmet!

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!

Ez is érdekelhet

borsonline.hu

Döbbenetes pletykák keltek szárnyra, lebukott Tóth Andi eltitkolt szerelme?

hirtv.hu

Aszódi kettős gyilkosság: Kiderült, hatalmasat hibáztak a rendőrök

ripost.hu

Ez a három csillagjegy erős jeleket kap az égiektől a következő napokban

hirtv.hu

Vőlegénye jelentette be: Tragikus hirtelenséggel elhunyt a tinisztár

metropol.hu

Vele csókolózott Shane Tusup a fővárosi éjszakában

mindmegette.hu

Felrobbant a cukiságmérő Rácz Jenő és Kamilla baba új videójától - ezt látnod kell!

travelo.hu

HORVÁTORSZÁG TELE VAN TERMÉSZETTEL…(x)

borsonline.hu

Leállt a forgalom Budapesten, brutális baleset történt

borsonline.hu

Egy pillanat alatt odalett 3 fiatal élete: borzalmas baleset történt Fejér megyében

borsonline.hu

Sokkot kaptak a NASA tudósai, rettenetes dolog tűnt fel a Holdon

További cikkek

Szex

Véletlenül teherbe ejtett a volt diákom!

Aktuális

Orbán Viktor: Ha lesz béke, lesz gazdasági fellendülés és nem lesz háborús infláció - videó