Aktuális

Ők lesznek az idei karácsony sztárjai a mozivásznon

Bors

Létrehozva: 2021.11.15.

Végre van nekünk is karácsonyi filmünk, és Kevin – bár vitathatatlan trónfoglalója a karácsonyi családi estéknek a Reszkessetek, betörők! – konkurenciát kap egy magyar karakter, Dorka képében.

Nézzük, ki az az elbűvölő kislány és kik azok a színészek, akik idén decemberben minden bizonnyal elvarázsolják a mozirajongókat Dobó Kata, El a kezekkel a Papámtól! című családi filmjében.Viola a legmostohább mostoha, az Ügyvéd úr talán mégsem kőszívű, Eszter bárkit táncra penderít, Dorka tetőtől talpig bátor, a varázslat pedig nem csak a mesékben létezik! Mindez a december 9-én debütáló családi mozifilmkarakter plakátjairól derül ki.

Pálmai Anna: Gonosz mostoha vagyok, egy cselszövő

Dorka édesapját idézve „mostohák csak a mesékben léteznek”, ám a mindig makulátlanul elegáns Viola, valóban ízig-vérig elszánt, ármányos és végletekig gonosz. Pálmai Anna így mesél róla: 

„Szép, nagy szerep és nagyon izgalmas feladat! Gonosz mostoha vagyok, egy cselszövő, fondorlatos nő, aki a valódi énjét negédes stílussal próbálja leplezni. Jó színészi feladat! Egy színész számára örömteli az átalakulás, amikor egy karakterben nagyot lehet változni.”  

Csobot Adél: Mintha rám szabták volna Eszter szerepét

Violával szöges ellentétben Eszter bájos és barátságos, mindenkivel könnyen szót ért és a gyerekek rajonganak érte. Csobot Adél olyannyira magáénak érezte a szerepet, mintha rászabták volna. „Életre szóló első élményt jelentett a forgatás. Izgalmas dolog volt bejárni azt az utat, ahogyan Eszter próbál összekapcsolódni a lánnyal, elfogadni az ő világát.” – meséli az énekesnő a filmről, amiben természetesen dalra is fakad. Eszter Dalának bemutatására már csak néhány napot kell várnunk.

El a kezekkel a papámtól - Official Trailer HD

Itt a hivatalos mozi trailer, visszaszámlálás indul! 🧚🤩Kereken 1 hónap múlva december 9-én bemutatjuk az ármánnyal és varázslattal átszőtt történet. A tengerentúli mesékkel vetekedő pazar látványvilágot, egyedi díszleteket, különleges jelmezeket, slágergyanús betétdalokat és lebilincselő táncos koreográfiákat, valamint kiváló színészeket felvonultató világszínvonalú Megafilm produkció nemcsak a gyerekeknek, de a szülőknek és nagyszülőknek is felhőtlen szórakozást, kikapcsolódást ígér. 🥰🍿A trailerben felbukkannak a legfontosabb szereplők, köztük az édesapjával élő kislány, a Dorkát alakító Marczinka Bori, aki a forgatás során teljesen lenyűgözte a felnőtt színészeket, az ügyvéd édesapát alakító Bokor Barna, akire valós veszély leselkedik a gonosz mostoha, Pálmai Anna személyében, Zsurzs Kati, mint nélkülözhetetlen házvezetőnő, Gubás Gabi, aki táborvezetőként fél kézzel is összetart egy egész csapat gyereket, Nagypál Gábor alias Frici, a kislányt varázslatokkal szórakoztató kertész, jóbarát és cinkos, Elek Ferenc avagy Kálmi és a róla elnevezett varázslatos masina, mely minden gyermek kívánságát teljesíti, Pindroch Csaba, a család orvosa és jóbarátja, valamint a föld alatt lakó különc, a Hudák jelmezébe bújt Járai Máté. A bájos Esztert Csobot Adél alakítja, aki így mesélt a szerepéről/karakteréről: „Életre szóló élményt jelentett a forgatás, kitalálni sem lehetett volna jobb szerepet számomra. Én is egy nagyon életvidám, nyitott személyiség vagyok, aki imádja a gyerekeket. Eszter ilyen szempontból testhez álló feladat, nagyon kedves, bájos karakter.”A most megjelenő trailerben, a szemfüles nézők már elkaphatnak néhány ütemet az El a kezekkel a papámtól! című film első betétdalából is, amit Rakonczai Viktor Artisjus- és EMeRTon-díjas zeneszerző jegyez, és az első mozifilm főszerepében látható Csobot Adél ad elő.A YouTube-n itt találjátok: https://www.youtube.com/watch?v=OmEpQDO_kIQInstagramon itt: https://www.instagram.com/tv/CWDgJcpqViY/?utm_source=ig_web_copy_linkTikTokon: https://www.tiktok.com/@elakezekkelapapamtol/video/7028545683015716101?lang=hu-HU&is_copy_url=0&is_from_webapp=v1&sender_device=pc&sender_web_id=6928355491245147654Elek Ferenc Hivatalos OldalaCsobot AdélDobó KataGubás GabiPálmai AnnaBokor BarnaJárai Máté hivatalos oldalaNagypál GáborPindroch Csaba#elakezekkelapapamtol #elakezekkelapapámtól #családifilm #családimozi #mozi #film #dobokata #filmintezet #nemzetifilmintezet #nézzmagyarfilmet #játékfilm #mostoha #magyarfilm #magyarmozi #családiprogram #mese #varazslatazelet #varazslat #2021mozipremier

Posted by El a kezekkel a papámtól on Tuesday, November 9, 2021

Bokor Barna: Családias hangulatban forgattunk

A főszereplő kislány, Dorka édesapját, dr. Szemerey András ügyvédet Bokor Barna alakítja. A színész egyenesen a Marosvásárhelyi Nemzeti Színházból érkezett a szerep kedvéért, amely igazán közel állt hozzá, tekintve, hogy egy a főszereplővel egykorú Bori nevű kislány és egy kisfiú édesapja. Barna is szívesen emlékezik vissza a forgatásra: „A családi film forgatását családias hangulat kísérte végig.”

Dorka, vagyis Marczinka Bori „civilben” balerina

Az eleven, bátor és belevaló Dorka szerepében Marczinka Borit láthatjuk, aki civilben ötödikes és a Magyar Nemzeti Balettintézet kis balerinája. Az élénk fantáziájú kislány hihetetlen kalandokba keveredik, hogy megvédje édesapját egy küszöbön álló érdekházasságtól. A rendkívül tehetséges Bori a film felnőtt szereplőit teljesen az ujja köré csavarta.

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17163510_auto_resized.jpg
origo.hu

Mutatjuk a 60 éves argentin szépségkirálynőt, aki a most felfedi a titkait - fotó

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27452_resized.jpg?avcount=1714118111
origo.hu

20+1: amikor a Simpson család előre látta a jövőt!

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17163611_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Megdermedtek a járókelők: narancssárga UFO tűnt fel felettük

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17158286_auto_resized.jpg
vg.hu

Menekülnek az üzemanyag-kereskedők a benzinárstop elől: péntektől újabb árcsökkentést hajtanak végre

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17163668_auto_resized.png
metropol.hu

Házasság első látásra: Gyöngyi Csabival marad

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17158179_auto_resized.png
hirtv.hu

Kuleba bevitte a kegyelemdöfést az elmenekült hadköteles férfiaknak + videó

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27450_resized.jpg?avcount=1714118111
origo.hu

Kocsis Máté: Nem az a lényeg, hogy Magyar Péter mit mond, hanem az, hogy a mögötte állóknak mi a céljuk

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17164297_auto_resized.jpg
astronet.hu

Hétvégi horoszkóp 2024. április 27-28.: Fontos felismerések, örömteli lehetőségek

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17163477_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Nagy lehet a baj: komoly döntést hozott a királyi család Katalin hercegné állapota miatt

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17163922_auto_resized.jpg
borsonline.hu

„Mégsem vagyunk megfelelő partnerek...” – drámai döntés született a Házasság első látásra műsorában

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17162561_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Most kaptuk a lesújtó hírt: meghalt a nemzet művésze

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/4H8GEHwcNa4dvFUzCSOoHZ2BNappZ9kvhVqjVouuGi4/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2ExOGMwZTBmNDM4ODQwNjk4NzZiYTk5YzgxNzBhNzQw.jpg
Szívszorító

„Sírva közöltem vele a hírt" – meg vannak számlálva a 14 éves Melissza napjai

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/2vudeWudvFN4VNz1BKE6oQuXwnhIptwHisHvWY4I5hY/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzMyZDczMmIzOWVlYTQzYmQ4ZWNmMmNkMDM2OWExNGJk.jpg
Betegség

„Arra jött be, hogy üvöltök és bőgök” - kitapintott egy csomót, sokkoló diagnózist kapott Piros