Aktuális

Marsi Anikó az új kapcsolatáról: Gáborral nincsenek olyan óriási terveink

Bors

Létrehozva: 2021.11.25.

Úgy él Marsi Anikó és új párja, Gyarmati Gábor, mint egy család.

„Anya, miért kergetsz el minden udvarlót magad mellől? Gábor egy jó ember!” – tette fel a kérdést hónapokkal ezelőtt Marsi Anikónak a kisebb fia, Vince. A műsorvezetőnő ugyanis nem igazán akart senkit tudni maga körül, de bevallotta, jól esett neki Gábor udvarlása. Most pedig már lassan nyolc hónapja egy párt alkotnak.

Gáborral nincsenek olyan óriási terveink, hogy házat építünk vagy lesz egy közös gyerekünk. Egyelőre élvezzük, hogy jól vagyunk, remekül kijövünk egymással – fogalmazott a hot! magazinnak Marsi Anikó, aki kiemelte, Gábor mellett jó nőnek lenni.

Szeretem, ahogy megölel, jó mellette nőnek lenni. Szeretem azt is, hogy komoly rendszer van az életében – tette hozzá.

Bevallották: együtt akarnak megöregedni!

Elmondta, exférjével, Palik Lászlóval azt tartották a legfontosabbnak, hogy két gyerekük a lehető legkevesebb traumával kerüljön ki a válásból.

Úgy döntöttünk, hogy külön utakon folytatjuk, ám ettől Vilmosnak és Vincének nem lesz új apukája, ahogy az exem új barátnője sem lesz a fiúk új anyukája. Gábort kimondottan kedvelik a fiúk, őrületes szkandercsatákat vívnak, én már csak a bíró szerepét játszom. Sokszor kosaraznak hármasban, együtt futunk – mesélte az édesanya.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek