Aktuális

Hiába várták, hogy reggel felébredjen: Hirtelen, álmában hunyt el egy 23 éves anya

Bors

Létrehozva: 2021.11.21.

A fiatal édesanya mindössze egy hónappal azután halt meg, hogy megszületett kislánya, Poppy.

A kétgyermekes Amelia Smith kozmetikusként dolgozott Liverpoolban, és október végén hozta világra második gyermekét Poppyt. Azonban egy tragikus reggelen az egész család élete fenekestől felfordult. Novembert 14.-én hiába keltették reggel Ameliát, ő már örökre lehunyta a szemét. 

Reggel 6:30- kor keltem a gyerekeket lehoztam a földszintre, hogy Amelia tudjon még egy kicsit piheni, két órával később mentem csak fel újra, és ő csak feküdt - idézte fel a tragikus reggelt Tom Mooney.

Tom amikor vissza ment az emeletre, már hiába keltette Ameliát, ő már soha többé nem ébredt fel.

Előző este elmentünk vacsorázni, megnéztünk egy filmet, este pedig 23.30-kor lefeküdtünk, semmi előjele nem volt, annak, hogy ilyen tragédia történik másnap reggel - emlékezett vissza tragikus reggel, előestéjére Tom.

Amelia Smith halálának oka egyelőre nem ismert, semmilyen ismert betegsége nem volt, kórházban is utoljára akkor volt, amikor világra hozta a kislányát.

A legszörnyűbb talán az, hogy másnap lett volt Amelia születésnapja. Azóta is azon gondolkozom, ha előbb megyek fel, talán még ma is élne - mondta el Tom.

A felfoghatatlan tragédia után két kicsi gyermek maradt árván, a gyászoló apa próbál erős maradni. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek