Aktuális

Félholtra vert egy tinédzsert egy idegen család az étteremben

Bors

2021. november 28. vasárnap 22:30

Egy tinédzser lánynak eltört az orra és szörnyű zúzódásokat szenvedett, miután egy idegen őrült család,- köztük egy terhes anyuka,- súlyosan bántalmazta egy étteremben.

A 14 éves iskolás lány, Frankey az eset óta retteg kimenni az utcára. A fiatal lányt ugyanis egy feldühödött család támadta meg a napokban egy lakhelyéhez közeli étteremben.

A tizenéves lánynak a támadás következtében eltört az orra és kék, zöld foltok vannak az arcán mindenütt.

Frankey egy barátjával vacsorázott a Riverbank Chinese Buffetben, a norwichi Riverside-ban, amikor állítólag az öt felnőtt, két tinédzser és két gyerek – akik körülbelül hét évesek voltak – megtámadták.

Az incidens akkor vette kezdetét, mikor a lány vacsorapartnere megemlítette, hogy a szomszéd asztalnál ülő lány mennyire hasonlít az egyik közös ismerősükre és, hogy mennyire csinos.

Ezt az illető lány,- aki családja körében vacsorázott,- meghallotta és amikor kimentek az étteremből, kérdőre vonta Frankey-t, hogy miért beszélnek róla.

A fiatal pár megpróbálta elmagyarázni, hogy nem róla beszéltek, csak egy ismerősüket juttatta eszükbe, de ekkor a dühös lány anyukája a háttérből elkezdett ordibálni.

-Üsd meg őket, csak üsd meg őket.

Ekkor támadta meg Frankey barátját a lány. A tinédzser megpróbált barátja védelmére kelni, de többször is arcon ütötték, aminek következtében eltört az orra.

Nem sokkal a verekedés kirobbanása után a támadó egész családja lincselni kezdte őket.

-Az egyik férfi elkezdett rángatni, lefogta a kezem és azt kiabálta, hogy „Gyere, itt a lehetőség”.- emlékezett vissza a történtekre Frankey.

Eközben a lány barátját a falhoz lökte egy terhes nő, aki szintén az említett családhoz tartozott. Ekorra már a kezdeti „verekedés” káoszba torkollott, és szinte az összes felnőtt belekeveredett.

-Még egy hétéves gyerek is rugdosott, miközben nevetgélt, mintha vicces lenne- mesélte a lány, akit nagyon megviseltek a történtek.

Elmondása szerint egyetlen arra járó sem segített nekik, annak ellenére, hogy a dulakodás egy lakott területen zajlott, ahol egy nyüzsgő kocsma, mozi és trambulinpark is van.

Az egyik szemtanú azt mondta a helyi híreknek, hogy azért nem segített, mert barátaival azt feltételezték, hogy a verekedésben részt vevő három felnőtt férfi biztonsági őr volt, akik ki akarták dobni a négy tinédzsert az étteremből és most rettenetesen érzik magukat, hogy nem segítettek.

Végül egy kedves házaspár segített a fiatalokon és elvitte a lányokat egy közeli tekepályára, ahol felhívták a rendőrséget.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!

Ez is érdekelhet

origo.hu

Kövér László: Harmadik világháború fenyeget

origo.hu

Meztelenül jógázik a hatalmas mellű Playboy-modell - fotók

life.hu

Béres Alexandra így élvezi a nyarat lányaival - fotó

vg.hu

Kiderült, mi történt az ukrán gabonával: az oroszok rátették a kezüket

ripost.hu

Öngyilkos lett egy fiatal nő Óbudán - "A gondnok könyörgött neki, hogy ne tegye!"

hirtv.hu

Nyomozás: Emberi maradványokra bukkant Berki léleklátója

origo.hu

Döbbenet, mire használnák a sisakot, amely jelez, ha viselője pornót néz

mindmegette.hu

Mi legyen az ebéd? 13+1 kajaötlet hétvégére, amitől tuti lesz a nyugodt délutáni szieszta

origo.hu

Gyógyszerkészítmény az emésztési zavarok ellen (x)

mindmegette.hu

3 recept GYOZA gombóccal, ami azonnal a család kedvence lesz (x)

origo.hu

Horvátország tele van természettel…(x)

További cikkek

Bűntény

Kukába dobta kisunokája holttestét a horrormama

Vallomás

12 éven át erőszakolt meg az apám, attól féltem, meg is fog ölni