Aktuális

Bemutatkozik a nagybetűs Menyasszörny: elképesztő indokkal perli az esküvői helyszín üzemeltetőit egy nő

Bors

2021. október 6. szerda 12:30

<p>Hatvanhárom millió forintot akar kiperelni a kastély üzemeltetőiből a 35 éves Cara Donovan.</p>

Az Egyesült Királyság jelenleg egyik legnépszerűbb esküvői helyszíne egy 16. században épült Tudor kastély, a Leez Priory Essex-ben. Ide álmodta meg a nagy napját a most 35 éves Cara Donovan is, akinek azonban nem úgy sikerült az esküvője 2018 szeptemberében, ahogy eltervezte. A menyasszony ugyanis este 10-kor megcsúszott a táncparketten és elesett. Cara csúnyán összezúzta a könyökét, háromszor kellett műteni azóta és a munkáját sem tudja elvégezni, ahogy állítása szerint vezetni és számítógépezni sem képes. Cara egy speciális igényű gyerekeket oktató iskolában volt tanárnő - írja a The Sun.

Cara szerint arról, hogy ő kissé illumináltan így összetörte magát, egyértelműen a kastély üzemeltetője a felelős, ugyanis bár jelezte, hogy nedvesen csúszós a padló, de azt már nem, hogy az emberek tánc közben ne vigyék fel a piás poharaikat a tánctérbe, mert ki fog lötyögni az ital. A feleség hatvanhárommillió fontnak megfelelő összeget szeretne behajtani a kastélyt üzemeltető Country House Weddings Ltd.-n. Cara azzal érvel, hogy a helyszín hivatalos bulifotóin is láthatóak emberek italos pohárral a kezükben, ők is joggal gondolhatták, hogy felvihetik az italokat.

Cara azt is kifogásolja, hogy nem állítottak legalább egy embert a táncparkett feljáratához, aki figyelmeztette volna a vendégeket, hogy ne lépjenek be oda itallal. A menyasszörny szerint már önmagában az is, hogy az asztalok a táncparkett szélén helyezkedtek el, arra ösztönözte őket, hogy poharakkal menjenek fel táncolni, és szerinte baj az is, hogy a személyzet nem figyelt arra sem, hogy ha loccsant ki ital, azt azonnal föltöröljék.

Ön mit gondol? Jogos Cara igénye?

További cikkek

Havazás

Kiadták a riasztást: Ezeket a megyéket borítja be mindjárt a hó

Botrány

Autót akartak feltörni, nyilvános szex lett belőle

Ez is érdekelhet